Müzik Öğretmeni

Eskişehir
  • 1.04.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

ESKİŞEHİR KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere yarı zamanlı Müzik Öğretmeni aranmaktadır. Saatlik orff ve ritim atölyesi için 

Aranan Nitelikler

Eskişehir Küçük Şeyler Anaokulunda gerçekleşecek saatlik orff ve ritim atölyesi için;
-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
-İletişim becerisi yüksek,Öğrenmeye ve gelişime açık,
-Çocuklarla çalışma konusunda deneyimli olan
-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
-Takım çalışmasına yatkın,
-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
-Yarı zamanlı ve tam zamanlı çalışabilecek
-Eskişehir'de ikamet eden adaylar aranmaktadır. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
Sınav Koleji
Türkiye
Son 1 Hafta
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi, 11 Mayıs 2005'te ailelere, çocuklara, gençlere, yetişkinlere ve şirketlere çeşitli hizmetler üretmek üzere Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Klinik Psk. Süleyman Hecebil tarafından İstanbul'da kuruldu.

Çocuklar ve aileler için yola çıkardığımız eğitim projemiz kısa süre içinde 19 il/ ilçede 34 okula ulaştı. Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Okullarımızdan mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Küçük Şeyler Anaokullarında çocuklarımız;Öğrenme zevkini ve keyfiniAraştırma heyecanlarınıMerak duygularınıYaratıcılıklarınıBiricikliklerini kendisi gibi olma ve farklı düşünme haklarınıÖzgüvenlerini…kaybetmeden eğitimlerini sürdürebilmektedirler.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları