Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Odöksan - İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Müh. - İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Mühendisi Bilecik

Bilecik
  • 22.01.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Elginkan Holding’ e bağlı  Elba Basınçlı Döküm Sanayi A.Ş. Odöksan Fabrikası'nda Bilecik lokasyonunda görevlendirilmek üzere İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

İş Güvenliği ve Çevre ile ilgili tüm kurumsal prosedürlerin oluşturulması ve geliştirilmesinin sağlanması,Risk analizlerinin yapılmasını, gerekli aksiyonların planlanmasını ve uygulanmasının takibinin yapılması,İş Güvenliği ve Çevre ile ilgili kurumsal tüm raporların oluşturulmasının ve geliştirilmesinin sağlanması,İş güvenliği ve Çevre yönetim sistemlerinin yasalara ve standartlara uygun olarak kurulması, performansların denetlenmesi, yönetilmesi ve geliştirilmesinin sağlanması,Çevre ve İş Güvenliği alanlarında  bir iç denetim sistemi kurulmasını ve uygulanmasının sağlanması,Şirket politika ve hedeflerine uygun olarak İş Güvenliği ve Çevre ile ilgili stratejinin, belirlenmesi ve yönetilmesi,Afet, kaza, yangın veya patlama gibi durumlar için acil durum planlarının hazırlanmasını sağlamak, periyodik olarak eğitimleri ve tatbikatları yaptırmak, acil durum planı doğrultusunda hareket edilmesini sağlamak,İşyeri İş Güvenliği ve Çevre Yönetim Temsilcisi olarak gerekli aksiyonları almak.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen en az B grubu İş Sağlığı Güvenliği sertifikasına sahip,
  • üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olmak,
  • İş sağlığı ve güvenliği mevzuatları ve kanunların İSG ile ilgili uygulamaları ile OHSAS 18001 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemleri hakkında bilgi sahibi olan,
  • Tercihen en az 3 yıllık İ.S.G, ve Çevre tecrübesine sahip olan,Çevre mevzuatları ile 14001 Çevre Yönetim Sistemi hakkında bilgi sahibi olan,
  • Güçlü planlama, takip, koordinasyon yetenekleri gelişmiş,MS Office programlarını etkin kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olan,
  • Ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünce yapısına sahip olan,Tercihen iyi derece İngilizce bilen eleman arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ERACAR GRUP İNŞ. SAN. TİCARET. LTD. ŞTİ
Bursa, Bilecik, Bursa - Yenişehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ELGİNKAN HOLDİNG A.Ş.

Türk Sanayisinin önde gelen kuruluşlarından olan Elginkan Topluluğu Yapı/İnşaat malzemeleri, Isıtma-Soğutma, Seramik, Hammadde, Dış ticaret, Satış ve Gıda iş kollarında faaliyet göstermektedir. Topluluk İstanbul, Manisa ve Bilecik’te 21 şirketi ile üretimini ‘’Yıllarca Beraber’’ anlayışıyla sürdürmektedir. Yurtiçinde yaygın bayi ağı ve yurtdışı temsil faaliyetleri ile 150 ülkeye ihracat gerçekleştirmektir. Elginkan Topluluğu 67 yıllık deneyimi, binlerce çalışanı ve vakıf vizyonuyla sadece Türkiye’ye değil dünyaya örnek teşkil eden konumuyla öncü firma olma yolunda emin adımlarıyla ilerlemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları