Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ofis Destek Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.03.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

1963 yılında kurulan ECCO, bugün dünyanın en büyük ayakkabı ve deri üreticileri arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi ayakkabı ve deri üreticisi olma stratejisiyle her geçen gün büyüyen ECCO, 21.400 çalışanı ile  2180 bin satış noktası  ile tüketicileriyle buluşuyor.

Türkiye’ye 2014 yılında giriş yapan ve o günden bu yana 19 mağaza açılışı gerçekleştiren ECCO, Merkez Ofiste destek sağlayacak  takım arkadaşları arıyor.

Aranan Nitelikler

Engelli Personel İlanıdır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
15.03.2024
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

ECCO AYAKKABI TİC LTD ŞTİ.

ECCO, Nisan 1963’te 16 çalışanla ve sadece bir pazarda faaliyet göstermeye başladı. Bugün dünyanın 50 farklı pazarında faaliyet gösteren küresel ECCO ailesinin 17.000 üyesi bulunuyor. Geçmişimizle gurur duyduğumuz orta ölçekli bir aile işletmesiyiz. Güçlü bir platforma sahibiz, çünkü ürünlerimiz bugünün dünyasına uygun. Müşterilerimiz kaliteyi, güvenilirliği ve şık konforu istiyor. Tüm bunları ise ECCO sağlıyor. Çalışanlarımız, işletmemizin en temel yapı taşıdır. Yetenekli, sadık ve çalışkan çalışanlar olmadan ECCO’nun varlık gösteremeyeceğini biliyoruz. Bu bilinçle, çalışanların sadece sayılardan ibaret olduğu bir işletmeye asla dönüşmemek için çaba gösteriyoruz. Her an aile duygusunu ve aidiyet hissini yaratmanın önemli olduğuna inanıyoruz. İş memnuniyetini üst düzeyde tutmak için yaşam boyu eğitim, iyi kariyer olanakları ve ilginç görevler ve sorumluluklar vermeye çabalıyoruz. Yine de birinci sınıf ürünleri tasarlamaya gayret eden bir ayakkabı imalatçısı olduğumuzu unutmuyoruz. Müşterilerimizden, en yüksek kalite standardını, en uygun ve şık ayakkabıları makul fiyatta sunma konusunda ECCO’ya güvenmelerini istiyoruz. ECCO, lüksü daima makul fiyatlardan sunacaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları