Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti Ofis Personeli İş İlanı

İş Tanımı

      Biz Kimiz? 

     Aydoğan Dental, profesyonel ağız bakımı ve sağlığı alanında dünya lideri İsviçre markası Curaprox ile uluslararası işbirliği yapmakta ve Türkiye’nin tek yetkili distribütörü olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye genelinde, diş hekimlerine ve eczanelere yönelik ithal ettiği ürünlerin satış ve pazarlama süreçlerini yürüten şirketimiz, toptancılar ve eczane bayileri aracılığı ile Curaprox ürünlerini Türkiye’nin her bölgesinde ulaşılabilir kılmaktadır.

     Aydoğan Dental ekibi olarak; eczane ve diş hekiminden oluşan müşteri portföyümüze hizmet vermek ve satış-pazarlama süreçlerinde görevlendirilmek üzere Ankara/Çankaya’da bulunan merkez ofisimiz için “ofis personeli” arayışımız bulunmaktadır.

       Ofiste Neler Yapıyoruz?
  • Ofis açılış-kapanışının yapılması ve çalışma düzeninin korunması,
  • Müşteri bilgi kartlarının oluşturulması ve güncellenmesi,
  • Satış öncesi ve sonrası süreçlerin yerine getirilmesi,
  • Müşteri siparişlerin alınması, kaydedilmesi, hazırlanması ve kargo teslimi,
  • Cari bakiye takibi, hatırlatması ve POS tahsilatlarının yapılması,
  • Gelen evrakların taranması ve sisteme kaydedilmesi,
  • Pazarlama faaliyetlerinde görev alınması ve müşteri ile etkili iletişimin sağlanması.

Aranan Nitelikler

      Nasıl Bir Takım Arkadaşı Arıyoruz?
  • Ofis araç-gereçlerine (bilgisayar, klavye, yazıcı, muhasebe yazılımı vb.) hâkim ve kullanabilen,
  • MS Office programlarına (Excel, Word, PowerPoint, Outlook) hâkim ve kullanabilen,
  • Stok takibine ve stok raporlamasına hâkim,
  • Detaylara önem ve özen gösteren,
  • Takım çalışması tecrübesi olan,
  • Sorumluluk alabilen,kurallar ve yönergelerle uyum içinde çalışan,
  • Düzenli, tertipli,
  • Görev bilinci yüksek ve sonuç odaklı çalışma becerilerine sahip,
  • B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ilişiği bulunmayan,
  • Tercihen ofise yakın konumda ikamet eden ofis elemanı arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TML Eğitim Danışmanlık
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara - Çankaya
Bugün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL YÜCE OKULLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Radyum Tekstil Medikal Dış. Tic. ve San. Ltd.
Ankara - Çankaya
Dün
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AVM LOJİSTİK TİC. A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Aydogan Dental Sağlık Medikal Ltd Şti

Biz Kimiz?

Aydoğan Dental, gücünü bilimden ve teknolojiden almaktadır. Şirketimiz, diş hekimliği birikiminin ve ticari tecrübenin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. Kurucusunun diş hekimi olmasının sağladığı avantajla, şirketin tüm hedef ve stratejileri tamamen bilimsel temele ve geçmiş klinik tecrübelere dayanmaktadır. Şirketimizin kuruluş amacı; edindiği tüm bilgi ve birikimini toplum sağlığı yararına kullanmaktır.

En Büyük Destekçimiz: Diş Hekimlerimiz

Aydoğan Dental; Türk Diş Hekimleri Birliği, Diş Hekimi Odaları, diş hekimliği fakülteleri ve özel diş klinikleri ile sıkı iş birliği yaparak çeşitli farkındalık projeleri yürütmektedir. Şirketimiz, sunduğu klinik ve tedavi destek ürünlerinin hastalarda doğru uygulanması ve fayda oranının artırılması için, oluşturduğu saha ekibi ile diş kliniklerine düzenli ziyaretler vermektedir. Aydoğan Dental; Türkiye’de 10 bölgede, 20.000’den fazla diş hekimi ile ortaklaşa çalışmaktadır. Bu ortak çalışmada amaç, toplumumuzda ağız bakımı ve sağlığını gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmaktır. Hedefimize ilerlerken ihtiyaçlarımızı karşılamak ve karşılaştığımız engelleri ortadan kaldırmak için oluşturduğumuz klinik hizmetler destek ekibimiz, hekimlerimizin talep ve şikâyetlerini yöneterek, faaliyetlerimizin ve hekimlerimizle kurduğumuz ilişkinin devamlılığını sağlamaktadır.

Ana Satış Kanalımız: Eczanelerimiz

‘Birinci basamak sağlık danışmanı’ olarak nitelendirdiğimiz eczaneler, şirketimizin ana satış kanalı olarak belirlenmiştir. Aydoğan Dental, Türkiye’de doğrudan dağıtım, satış ve satış sonrası hizmet verdiği 2.000’in üzerinde eczane satış ağına sahiptir. Ayrıca, ecza depoları ve lokal depolarla Türkiye’nin her yerinde, tüm eczanelere ürün tedariki sağlamaktadır. Şirketimiz, yürüttüğü tüm proje ve faaliyetlerde insan sağlığını korumayı hedeflemekte ve bu hedefe uygun iş ortaklarıyla çalışmaktadır.

Uluslararası İş Ortağımız: Curaprox

Şirketimiz; kurulduğu günden itibaren, attığı tüm adımlarda daima en iyiyi hedeflemektedir. Hedefine ilerlerken, uluslararası iş ortaklarını da alanında en iyilerden yana tercih etmiştir. Aydoğan Dental; İsviçre menşeili, ağız bakımı ve sağlığı alanında dünya lideri marka Curaprox’un Türkiye’de tek yetkili distribütörü olmuştur. Şirketimiz, bilimsel nitelikli klinik ve tedavi destek ağız bakım ürünlerini Türkiye’de pazar lideri yaparak, toplumumuzun ağız bakım alışkanlıklarına yeni bir yön kazandırmıştır.

Hedefimiz: Ağız Bakımı ve Sağlığında Toplumsal Farkındalığı Artırmak

Aydoğan Dental, uluslararası distribütör ve ulusal dağıtıcı firma olmasının yanı sıra, ağız bakımı ve sağlığı konusunda toplumsal bir sorumluluk üstlenmektedir. Bu toplumsal faaliyetlerde, diş hekimleri ve eczacılarla oluşturduğu ortak projeler yürütmektedir. Nitelikli ürün sunmaya, fayda sağlamaya ve sonuç odaklı çalışmaya önem gösteren şirketimiz; toplumsal sorumluluk edinme anlayışı ile ulusal ve uluslararası projeler geliştirmeye devam etmektedir.

Akademik Faaliyetlerimiz

Ağız bakımı ve sağlığı konusunda ulusal ve uluslararası alanlarda dünyanın en prestijli ve geniş akademisi olan ITOP Akademi, Aydoğan Dental’in en önemli iş ortaklarındandır. Şirketimiz, bilgi ve tecrübe paylaşımının sınırsız olduğuna inanmaktadır. Aydoğan Dental ile ITOP Akademi, Türkiye’de üniversitelerin yürüttüğü akademik çalışmalara destek vermektedir. Şirketimiz, bu desteğin beraberinde, Türkiye’de diş hekimliği dernekleri ve birliklerinin düzenlediği kongrelere ve organizasyonlara katılım sağlayarak ortak projeler yürütmektedir. Aydoğan Dental yürüttüğü projelerin yanı sıra, ITOP Akademi ile beraber ulusal ve uluslararası alanlarda eğitimler vermeye, workshop uygulamaları yapmaya devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları