Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe ve Büro Elemanı aranıyor

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Kartal
  • 6.02.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

2-8 yaş aralığındaki özel gereksinimli çocuklara hizmet veren merkezimizde çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını destekleyen çalışmalar yapılmaktadır.

Kurumumuza özellikle Maltepe-Kartal bölgesi ve çevresinde ikamet eden lisans mezunu ön muhasebe ve büro yönetimi konusunda tecrübesi olan adaylar aranmaktadır.

Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine hizmet veren alanında lider kurumlardan biri olan PGSPORTS, mesleğin kutsallığına yakışır özveri ve yaklaşım gösteren, bu alanda hizmet vermeye gönüllü her uzmana titizlik ve saygı ile yaklaşır. Sürekli gelişim, ekip çalışması, süreç yönetimi ve yüksek iş ahlakı PGSPORTS çalışanlarının olmazsa olmazıdır.

PGSPORTS bünyesinde ihtiyaç duyulan kadrolara doğru adayların seçilmesi için yapılan çalışmalar yıl boyunca devam etmektedir. Her kademedeki personel ihtiyaçları için işe alım süreçlerimiz 4 aşamada tamamlanmaktadır.

1.Aşama – Ön Değerlendirme Süreci
2.Aşama – Mülakat Süreci
3.Aşama – Yetkinlik Ölçümü
4.Aşama – Sözleşme Süreci

Ön değerlendirme sürecimizde; merkezimize elektronik ortamda ulaşan başvuru formları ve özgeçmişler incelenmekte ve uygun görülen adaylara geri dönüş yapılmaktadır.

Mülakat sürecimizde; kurum politikalarımız, beklentilerimiz, maaş standartlarımız ve işe alım süreçlerimiz ile ilgili adaylarımıza detaylı bilgi verilmekte, ilgili departman sorumluları tarafından yetkinlik bazlı bir görüşme yapılarak adayın bilgi ve becerileri sorgulanmakta ve planlamakta olan departmanın ihtiyaçları ile adayımızın bilgi ve tecrübesinin örtüşüp örtüşmediği tespit edilmektedir.

Yetkinlik Ölçümü, işe alım kararı öncesinde son aşamamızdır. Mülakat sürecini olumlu tamamlayan adayımız için detaylı bir yetkinlik envanteri ve risk analizi çıkartılmaktadır. Web tabanlı bir test sistemi üzerinden yürütülmekte olan bu süreci adaylarımız internet olan her ortamdan tamamlayabilmektedirler.

Üç aşamanın da tamamlanması ile birlikte ihtiyaç duyulan pozisyona en uygun aday belirlenir ve adaya resmi iş teklifi yapılır.

Aranan Nitelikler

Önlisans veya lisans mezunu,
En az iki yıl ön muhasebe deneyimi olan,
Maltepe, Kartal bölgesinde ikamet eden,
Ofis programlarına hakim adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ATAŞEHİR SINAV KURS
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
17.09.2023
BAŞVUR
KURİŞ KULE İŞ MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Bugün
BAŞVUR
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
TOURISTICA SEYAHAT ACENTASI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

POZİTİF GELİŞİM AKTİVİTE VE SPOR MERKEZİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Sadece farklı gelişen ve özel gereksinimi olan çocuklara hizmet veren Türkiye’nin ilk spor tesisiyiz.

Gençlik ve Spor Bakanlığından bu alanda ruhsat alan ilk merkez olan PG SPORTS’da spor ve aktivite faaliyetleri ile özel gereksinimli çocuklarımızın gelişimleri her alanda desteklenmektedir. Tecrübeli bir ekibe sahip olan merkezimizde öncelikli amacımız çocuklarımızın kas ve motor becerilerinde gelişimlerini sağlamak, sosyal entegrasyonlarını hızlandırmak, toplumsal ve bağımsız yaşama geçişlerine destek olarak çocuklarımıza ve ailelerine keyifli ve mutlu bir ortam yaşatmaktır.

Özel eğitim temelli, spor, aktivite ve akran etkileşim merkeziyiz.

Özel eğitim temelli, spor, aktivite ve akran etkileşim merkezi olan PG SPORTS’da kanıtlanmış test, yöntem ve teknikler uygulanmaktadır. Ailelerimizi maddi ve manevi olarak yormayan şeffaf ve sürdürülebilir bir organizasyon ile başarı hedeflenmiştir. Her çocuk için bireyselleştirilmiş programlar oluşturulmakta ebeveyn geliştirme programımız ile gelişim süreci hızlandırılmaktadır. Anlık veri takibinin yapıldığı merkezimizde gelişim raporlamaları düzenli aralıklarla ailelerimizle paylaşılmaktadır.

Kurumumuzda aile ve çocuk gizliliği esastır. Esnek ve yoğunlaştırılmış programlar ile hizmet veren tesisimizde tüm çalışmalar anlık takip edilebilmekte,  özellikle çalışan anne ve babalar için çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri bir hizmet kalitesi sunulmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları