Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Optimist Residence Projemiz İçin Tecrübeli Tecrübesiz Satış Temsilcisi

  • 18.05.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Kadıköy/Fikirtepede bulunan Optimist Residence Projemiz için Farsça bilen  satış danışmanı aranmaktadır. İngilizce ve arapça dillerinede hakim olan satış danışmanı aranmaktadır. Maaş +Prim olarak çalışılacaktır.

Aranan Nitelikler

Tecrübeli Tecrübesiz , Farsça dil bilgisine hakim ek olarak ingilizce ve arapçada konuşabilen

*Müşterilere proje sunumunun yapılması, *Satışın gerçekleştirilmesi, *Müşteri kayıtlarının düzenli olarak girişinin ve güncelliğinin sağlanması, *Projenin tanıtımı, satışı, kiralama işlemlerinin yapılması*Gerekli durumlarda satışla ilgili resmi kurumlarda yapılacak işlere hakim olunması *Satış ve satış sonrası müşteri ilişkileri süreçlerini yönetecek*Satışta sürekliliğinin her zaman ilke edinilmesi, şirketinin karlılığının gözetilmesi*Muadil ürün ve piyasada mevcut rakiplerin iyi analiz edilmesi *Türkiye ekonomik konjoktürü ve pazar trendleri konusunda kendini sürekli güncel tutabilen *Çalışma arkadaşları ve üst yöneticileri içerisinde uyumlu ve dengeli ilişkiler yürütmeyi gözetebilen, *Bağlı olduğu Satış Müdürü’ne periyodik raporlamaları zamanında gerçekleştirip, gelişme alanları ile ilgili önerilerini sunabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Golf Dondurma
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
SEKTÖRÜN LİDER FİRMASI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GRANDE GROUP MEDİKAL TURİZM VE EMLAK DANIŞMANLIĞI KOZMETİK VE REKLAMCILIK LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TEOS İLETİŞİM DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. TURKCELL SUPERONLINE
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİRLİK BASKI REKLAM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MİST İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

-Köklü inşaat ve şirket geleneğinin temsilcisi olan Ekşioğlu ailesinin üyelerinden İmdat Ekşi ve Muhammed Ali Ekşi tarafından kurulan Mist İnşaat, kentleşme ve kentsel dönüşüm alanında ülkeye yeni bir soluk ve kaliteli bir bakış açısı kazandırmak için kurulmuştur.

-1975 yılında başlayan inşaat sektörü tecrübesi ile İmdat Ekşi, Erzurum’da başlayan kariyerine Türkiye’nin her yerinde devam etmiş ve ülkeye hizmeti en önemli ilkesi haline getirmiştir.

-Mist İnşaat köklü geleneği ve bu gelenekle ayrılmaz bir bütün haline getirdiği yenilikçilik anlayışı ile İstanbul’a, Türkiye’ye ve insanlara hizmet etmeyi, yeni ve daha yaşanabilir kentler inşa etmeyi sürdürecektir.

Misyonumuz;
  • Gelenekten aldığımız köklü tecrübeyi, günün trend ve teknolojileriyle birleştirerek, ülkeye, gelecek nesillere, insanımıza ve çevreye saygılı ve faydalı projeler üretmek, varlığımızı borçlu olduğumuz bu ülkeye karşı ödememiz gereken en önemli borcumuzdur. Bu anlayış içerisinde tüm projelerimizi gerçekleştiriyor, yeni kentler inşa etmek, kentsel dönüşüme yeni bir soluk kazandırmak gibi ilkeler çerçevesinde hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. 
Vizyonumuz;
  • Bu topraklara ve bu topraklarda yaşayan insanlara karşı bir görev hissi içerisinde çalışıyoruz. Hamurumuzu bu topraklardan kişiliğimizi de bu ülkenin kültüründen aldığımızın bilincinde olarak her şeyden önce hizmetin en kalitesini vermek vizyonumuzu oluşturan anlayışlarımızın başında geliyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları