Otopark Operasyon ve Görüntüleme Elemanı

  • 3.03.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

İş İlanı: Otopark Operasyon ve Görüntüleme Elemanı

Şirket: PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ

PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ olarak, dinamik ve enerjik bir ekip oluşturmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, İstanbul'da bulunan Beyoğlu-Şişhane Merkez Ofisimizde  görevlendirilmek üzere "Operasyon ve Görüntüleme Elemanı" pozisyonunda takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler



- En az lise mezunu,
- Otopark operasyonları konusunda deneyimli,
- Görüntüleme sistemleri ve ekipmanları hakkında bilgi sahibi,
- İletişim becerileri güçlü,
- Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,
- Sorumluluk sahibi ve dikkatli,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
- Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için).

İş Tanımı:

- Otopark giriş ve çıkış işlemlerini gerçekleştirmek,
- Görüntüleme sistemlerini kontrol etmek ve gerektiğinde müdahale etmek,
- Müşteri şikayet ve taleplerini çözüme kavuşturmak,
- Otopark düzenini sağlamak ve kontrol etmek,
- Günlük operasyon raporlarını hazırlamak ve yöneticilere sunmak.

Bizimle çalışmak isteyen adayları bekliyoruz. İşe alım sürecimizde adaylarımızın sağlık ve güvenliği için tüm önlemler alınmıştır. PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI A.Ş. olarak, eşit fırsatlar sunan bir işvereniz ve tüm adayları değerlendirirken cinsiyet, yaş, ırk, renk, din, cinsel yönelim, engellilik durumu veya herhangi bir diğer yasal olarak korunan statüye dayalı ayrımcılık yapmıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ

Hedefi, kentlerimizdeki otopark sorununu çözerken vatandaşlarımıza yaşam alanları oluşturmak kentlerimize meydanlar kazandırmak ve aynı zamanda metro-metrobüs-otobüs-tramvay-dolmuş bağlantılarıyla halkımızı toplu taşıma araçlarını kullanmaya teşvik etmek olan PARKTÜRK kendi sektöründe kurumsallaşmanın öncülüğünü yapan en büyük otoparklar zinciridir. Bünyesinde 10 adet otopark bulunmaktadır. Kaliteli anlayışını ve hizmeti temel ilkemiz olarak ele alıp, geleceğe güvenle adım atma amacıyla hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Misyonumuz
• Parkturk olarak, müşteri memnuniyetini en üstdüzeyde tutarak, yüksek kaliteli otopark hizmetlerisunmayı amaçlıyoruz Misyonumuz, şehirlerdekiotopark ihtiyaçlarını anlamak, çevresel etkileriazaltmak ve güvenli bir ulaşım deneyimi sağlamaktırSürdürülebilirlik, teknoloji ve müşteri memnuniyetitemel ilkelerimiz arasında yer almaktadır

Vizyonumuz
• Parkturk olarak, şehirlerdeki trafik sıkışıklığınıhafifletmek, park sorunlarını çözmek vemüşterilerimize modern, güvenli ve kullanıcı dostuotopark hizmetleri sunmak vizyonumuzun temelinioluşturmaktadır Şehirlerimizi daha yaşanabilir kılmakadına sürdürülebilir çözümler geliştirerek, mobiliteyidaha etkili hale getirme yolunda kararlıyız
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları