Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Özel Güvenlik Görevlisi

Kocaeli
  • 8.02.2023
  • 0 - 20
PROTECTOR YÖNETİM DANIŞMANLIK HİZ. A.Ş. Özel Güvenlik Görevlisi İş İlanı

İş Tanımı

KOCAELİ GEBZE PELİTLİ BÖLGESİNDE BULUNAN PROJEMİZDE ÇALIŞACAK

Aranan Nitelikler

-5188 YASA GEREĞİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ KİMLİK KARTINA SAHİP
-EN AZ 3 YIL TECRÜBELİ
-SERVİS OLMADIĞINDAN DOLAYI BÖLGEYE ULAŞIMDA SORUN YAŞAMAYACAK
-ASKERLİK YAPMIŞ
-İŞ AHLAKINA SAHİP
-DİSİPLİNLİ
-DİKSİYONU DÜZGÜN
-GECE VARDİYASINDA UYKU SORUNU OLMAYAN
-EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN
ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.

Özet Bilgiler

PROTECTOR YÖNETİM DANIŞMANLIK HİZ. A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

BİNSAT HOLDİNG
Kocaeli - İzmit, Kocaeli - İzmit, Kocaeli - İzmit
18.08.2023
BAŞVUR
Bilfen Şirketler Topluluğu
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

PROTECTOR YÖNETİM DANIŞMANLIK HİZ. A.Ş.

PROTECTOR, alanında uzman yöneticiler tarafından kurulmuş, tesis yönetiminden entegre hizmet çözümleri; temizlik, resepsiyon, vale, vıp şöför ,çay personeli hizmetleri sunan bir kuruluştur.
Temel değeri olarak, en başta insanı alan bu kuruluş, üzerine aldığı sorumluluğun farkında, günümüz dünyasının değişen parametrelerini takip ederek, değişimi ve innovasyonu şirket politikası olarak benimsemiş, taşıdığı bu değerlerle sektörde fark yaratmayı amaç edinmiştir.
Verdiği hizmetin tam anlamıyla müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına uygun olması temel değerlerinden bir diğeridir. Müşterileri ile yaptığı toplantılar sonucunda oluşturduğu ‘ihtiyaç analizleri’ ile operasyonel, personel ya da sonradan oluşmuş ek ihtiyaçları değerlendirir, en kısa zamanda en uygun çözümleri müşterilerine sunar. PROTECTOR için birlikte çalıştığı kişiler müşteriden çok, çözüm ortaklarıdır.
Personel seçiminde gösterdiği titizlikle hizmet ettiği insanları ‘en önemli değer ‘olarak gördüğünü ispatlar. Çok kademeli bir elemeden geçirerek birlikte çalışmaya başladığı insanlar, PROTECTOR un birer temsilcisi olduğunun farkındadır. İnsan hayatına verdiği değeri, ulaşılabilirliği ile kanıtlar.
Kısaca PROTECTOR, insan odaklı şirket politikası, sorumluluklarının bilincindeki yapısı ve değerlerini temsil eden personeli ile müşterilerine özgüvenle şunu söyler….
YAŞAM ALANLARINIZ BİZE EMANET...
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları