Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PAZARLAMA VE SATIŞ TEMSİLCİSİ

İstanbul Avrupa Yakası
  • 30.06.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Göz doktorlarının ve hastahanelerin göz bölümlerinin ihtiyaç duyduğu katarakt cerrahisi sarflarının ithalat ve satışını gerçekleştiren  şirketimizin, müşteri ziyaretini gerçekleştirerek ürünlerimizin tanıtım ve satışını yapmak.

Aranan Nitelikler

-  Medikal sesktörde özellikle katarakt cerrahisi sarfları konusunda satış ve pazarlama deneyimi olan,
-  Katarakt cerrahisine vakıf,
-  Tibbi Cihaz Satış ve Reklam Yönetmeliğinin  öngördüğü '' Satış Elemanı Belgesi '' olan veya almaya bir engeli bulunmayan,
-  İşinde dinamik ve disiplinli çalışan,
-  İletişim becerileri gelişmiş,
-  Tercihen ingilizce bilen,
-  Erkek adaylar için Askerliğini yapmış ,
-  Seyahat engeli olmayan, aktif sürücü.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MT HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
22.02.2024
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

INTER DEKOR

INTERDEKOR;

-İNTERDEKOR firması 1961 yılında Türkiye'de kurulmuş ve 1983 yılından bu yana hizmet verdiği dekorasyon sektöründe , dünya piyasasında söz sahibi olmuş markaların Türkiye distribütörlüğünü yaparak kullanıcıların beğenisine sunmak tadır.

-İthal etmiş olduğu ürünler ile dekorasyon sektöründe lider konumda hizmet veren İNTERDEKOR , ürün kalitesinde her zaman en üst seviyeyi gözeten anlayış, satış öncesi araştırma, satış ve satış sonrası hizmetlerdeki titizlik ile  her zaman yeniliklerin peşinde olmayı benimsemiş ve bu sayede hem sektör tarafindan hem de rakipleri tarafindan takip edilir, örnek alınır bir konuma gelmiştir.

-Özellikle dekorasyon temsilciliklerinde ARPA – DUROPAL – HOMAPAL- MELATONE - MERINO - SONAE – markaları ile Laminat departmanı ; HPL Laminat - Metal Laminat - Ahşap Laminat- Kompakt Laminat – Dış Cephe Kompakt Laminat ürünlerini çok geniş bir yelpazede sunarken, Sunta-Yeşil Sunta-B1 / E1Yangın Geciktirici Özellikte Sunta ve Suntalam malzemelerle de sektörde yerini almıştır.
Mobilya sektorune yönelik mobilya - yatak tutkalı ürünler de  SABA markası güvencesinde tüm imalatçıların kullanımına sunulmaktadır.

-Farklı ürünler ile dekorasyon projelerinde yer alan İNTERDEKOR , tüm dünyayla aynı anda sunulan yeniliklerin ve özgün tasarımların sahibi CHIYODA NV Türkiye temsilcisi olarak, emprenye edilebilir dekor kağıtlarını ve finish folyolarını sunmaktadır.

-Mobilya sektörüne 30 yılı aşkın süredir hizmet eden ve yüzey malzemeleri konusunda ciddi bir tecrubeye sahip olan İNTERDEKOR portföyündeki ürünlere yenilerini eklemeye devam etmekte ve  birikimini sektörün gelişimi için her zaman seferber etmeye hazır olduğunu, membran ve vakum preslerde kullanılan PVC folyoyu da müşterilerinin hizmetine sunarak göstermiştir.

-İNTERDEKOR; bünyesine ve Türkiye'ye kazandırdığı bu markalarla gurur duyarken, kusursuz hizmet anlayışı,seçkin bayi ağı, geniş referans listesi ile tüm mimarlık, dekorasyon şirketleri ve inşaat grupları arasında saygınlığını korumaya devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları