Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Saha Satış Yöneticisi
KUTMAN ŞARAPLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Pizza Ustası

  • 25.02.2021
  • 0 - 50
KUTMAN ŞARAPLARI Pizza Ustası İş İlanı

İş Tanımı

Kutman Şarapları, 700 dönüm bağ alanı, 8 dönüm üretim tesisi ve başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan merkez ofis ve depoları ile sektörün önde gelen şarap üretim firmalarındandır. 

Tekirdağ / Mürefte'de bulunan Restoran/Bistromuzda görevlendirilmek üzere PİZZA USTASI aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Pizza konusunda en az 5 yıl deneyimi olan
  • İnsan iletişimi konusunda özenli,
  • Gıda güvenliği sistemine hakim,
  • Mutfak, restoran ekipman ve kurulumu konusunda tecrübeli,
  • İtalyan usulü pizza ve eşlikçileri konusunda deneyimli,
  • Tekirdağ Şarköy veya Mürefte'de ikamet eden veya edebilecek,
PİZZA USTASI aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAMPTON BY HİLTON OTELİ ÇERKEZKÖY
Tekirdağ - Çerkezköy
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI
Tekirdağ
18.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KUTMAN ŞARAPLARI

-Kutman Şarapları 1896 yılında Ali Paşazade Ahmet Efendi'nin girişimiyle başlayan, dört kuşaktır ailede devam eden bir serüvenidir. Bu serüven hala başladığı ilk kasabada; üçüncü kuşak A. Adnan Kutman ve dördüncü kuşak F. Tunç Kutman'ın özverili çalışmalarıyla Mürefte’de devam etmektedir. Hem yaklaşık 300 dönümlük kendi bağlarından, hem de ülkemizin coğrafi ve iklimsel çeşitliliğini avantaja çevirerek, farklı illerden toplanan üzümleri özenle işleyen Kutman Şarapları, her yeni kuşakla bilgi birikimine yenilerini eklerken, ailenin tutkusunu da sürdürmeye devam etmiştir.

-Şarap üretiminde çok önemli iki faktör vardır. Birincisi bilgi ve deneyim, ikincisi de kaliteli ve vasıflı şaraplık üzümün sağlanmasıdır. Bağcılığın öneminin bilincinde olan Kutman Şarapçılık, sadece tek başına aile fertleriyle değil aynı zamanda artık bir aile olduğu çalışanları ile bağdan gelen kaliteyi, gelişen teknoloji ve yöntemlerle aynı kalitede bir şaraba dönüştürmek için hep birlikte uğraş vermektedir.

-Temel kural şudur; her üzümden şarap olur ama her üzümden kaliteli şarap olmaz. Bu yüzden Kutman Şarapları dünyanın sayılı ve en tutulan şaraplık üzümleri olan Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah ile Chardonnay ve Sauvignon Blanc gibi üzüm türlerini yetiştirmekte ve bu alanlarda elde ettiği üzümleri, şaraplarında kısmen monosepaj (tek üzüm cinsinden üretilen şarap), kısmen de kupaj (harman) olarak başarı ile kullanmakta ve tüketicinin beğenisine sunmaktadır.

-Tabii ki, ülkemizde Anadolu’nun çeşitli yörelerinde yetişmekte olan değişik yerli üzüm türleri de şaraplarımızın harmanı içerisinde yerlerini almaktadırlar. Kırmızı şaraplık olarak, Trakya bölgesinin Şenso ve Karasakız türleri, Denizli’nin Çalkarası, Manisa’nın Allicante, Ankara’nın Kalecik Karası, Elazığ ve Diyarbakır yörelerinin Öküzgözü ve Boğazkere üzümleri, beyaz şaraplık olarak da Nevşehir Bölgesi’nin Emir, Manisa’nın Sultaniye, Trakya’nın artık yerli sayılan türü Semillon üzümleri şaraplarımızın harmanında vazgeçilmez unsurlardır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları