Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN GAYRİMENKUL FRANCHISE MARKASI 1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda %30büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur.Realty World Türkiye, bu başarısını 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 145'i aşkın ofise ulaşmıştır.Realty World Türkiye Ailesi’nin, Türkiye sıralamalarında ilk 5 firma içinde yer alan ANTALYA bölgesinde hizmet verenREALTY WORLD BORSA GAYRİMENKUL,2020 Yılında TÜRKİYE 7' ncilik ödülüne - 2021 Yılı TÜRKİYE 5'ncilik ödülüne 2021 Yılı AKDENİZ 3' ncülük Ödülüne sahip olup 2022 Yılının Ocak –Ağustos ayları arasında da TÜRKİYE 1'nciliği başarısını devam ettirirken elde edilecek tüm başarılarda pay sahibi olmak isteyen Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz.



Antalya Şehrine Ve Emlak sektörüne hakim olan
Aktif araç kullanabilen
Maaş + Prim sistemiyle çalışacak
Güler yüzlü ,dinamik ,pozitif ve neşeli
İletişim becerisi iyi olan ( Sözlü Ve yazılı)
Esnek çalışma saatlerine uyabilecek
Güvenilir ve sorumluluk sahibi
Portföy toplayabilecek saha danışmanı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Antalya Şehrine Ve Emlak sektörüne hakim olan arası Aktif araç kullanabilen Maaş + Prim sistemiyle çalışacak Güler yüzlü ,dinamik ,pozitif ve neşeli İletişim becerisi iyi olan ( Sözlü Ve yazılı)Esnek çalışma saatlerine uyabilecek Güvenilir ve sorumluluk sahibi Portföy toplayabilecek saha danışmanı arıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Marlen Hotel
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
İzmir
Bugün
Bursa
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BORSA KURUMSAL HİZMETLER GAYRİMENKUL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN GAYRİMENKUL FRANCHISE MARKASI
1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 

2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur.

Realty World Türkiye, bu başarısını 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 130'u aşkın ofise ulaşmıştır.

Realty World Türkiye Ailesi’nin, ANTALYA bölgesinde hizmet veren REALTY WORLD BORSA GAYRİMENKUL, Türkiye sıralamalarında ilk 3 firma içinde yer almaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları