Samsun Yatılı Yada Gündüzlü Bebek Bakıcısı

Samsun
  • 2.03.2024
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için Samsun - Atakum ilçesinde Bebek Bakıcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.


Samsun atakum' da oturuyoruz. 2 yaşında oğlumuz için bakıcı arayışımız mevcut. Eşim hamile evde. Yardımcımız oğlumuzun bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenecek hafif ev işlerine destek olmasını istiyoruz. Isterse sabah 08:30/18:00 saatlerinde cumartesi yarım gün olacak şekilde tam zamanlı çalışabilir. Isterse yatılı çalışabilir, kendine ait odası olacak. Gündüzlüde 17. 000 tl + yol ücreti vereceğiz. Yatılıda 30. 000 tl vereceğiz.

Aranan Nitelikler

Pozisyon Bilgileri

İl/İlçe: Samsun - Atakum
Pozisyon: Bebek Bakıcısı
Çalışma Şekli: Yatılı
Ücret: 30000 TL Aylık
ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

Benzer İlanlar

Samsun
Son 1 Ay
Samsun
Son 1 Ay
Samsun
17.03.2024
Samsun
Son 1 Hafta
Samsun
Son 1 Hafta
Samsun
Son 1 Ay
Samsun
Son 1 Ay
Samsun
Son 1 Ay
Samsun
Son 1 Ay
Samsun
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

enuygunbakıcı

enuygunbakici.com Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık AŞ.' ye ait bir markadır. Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık A.Ş. olarak 2012 yılında kurulan İstreisen Turizm Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak faaliyete başlamış bir İnsan Kaynakları Danışmanlık firmasıyız ve İŞKUR 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz günden itibaren hem bir çok işveren gerçek ve tüzel kişiye, hem de bir çok iş arayan bireye danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ev hizmetleri sektörü üzerine yoğunlaşan firmamız, gelen taleplere göre farklı sektör ve pozisyonlar için de talepleri karşılayabilmektedir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları