Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Fizyoterapist
Dessen Oy. Tur. İnş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti.
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Satış Stajyeri

Ankara
  • 11.03.2023
  • 20 - 50
Dessen Oy. Tur. İnş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti. Satış Stajyeri İş İlanı

İş Tanımı

Ankara'da Armada AVM de ;ev tekstili, yastık, yorgan, yatak, baza, yatak başlığı üretimi yapan konusunda uzmanlaşmış firmamızda;

Müşterilere; ürünlerimizin satış ve pazarlamasında mevcut satış yöneticilerinin yanında aktif rol alarak şirket satış hedeflerinin gerçekleşmesini sağlayabilecek, üniversite mezunu/öğrencisi, analitik düşünebilen, dinamik prezantabıl satış stajyeri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

- Analitik düşünebilen,

- Öğrenmeye ve gelişime açık,

- Kariyer beklentisi olan,

- Aktif ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,

- Diksiyonu düzgün,

- Temiz, Titiz, Dürüst, Prezantabl,

- Öğrenmeye açık,

- Çalışkan bir Satış Stajyeri arıyoruz.


YALNIZCA ZORUNLU STAJI OLAN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLİR


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HB LUX TEKNOLOJI SAN VE TIC LTD STI
Ankara - Yenimahalle
6.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dessen Oy. Tur. İnş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti.

1979 yılından beri yatak ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Pony Yatak, üretimini 8.000 m2lik alanda gerçekleştirmektedir. Bünyesindeki 110 çalışanı ve sahip olduğu yıllık 90.000 adet yatak, 40.000 adet baza üretim kapasitesi ve sürekli gelişim misyonuyla, sektöründe farklılaşan bir firmadır.
Toplam üretiminin %15'ini ihraç eden Pony Yatak, Türkiye çapında 230 farklı noktaya hizmet vermektedir. Aynı zamanda, pek çok otel ve resmi kurumun tedarikçisidir. Sahip olduğu 37 yıllık üretim deneyimi ile kalite politikasından ödün vermeden, istikrarlı bir biçimde ürün çeşitliliğini arttırmaktadır. Pony Yatak, müşterisinin değişen ihtiyaç ve taleplerine hassasiyet gösteren bir şirket olarak, kişiye özel tasarım ve üretim de gerçekleştirmektedir.
Günümüz teknolojisini izleyen ve geleceğin ihtiyaçlarını doğru olarak öngörebilen Pony Yatak, teknoloji yatırımlarını, çevreye saygılı ve duyarlı olma prensibi doğrultusunda geliştirmektedir.
Özgün tasarımlarını, konfor, ergonomi ve dayanıklılık kavramları ile birleştiren Pony Yatak, uyku kalitesi ve uyku sağlığının insan yaşamındaki önemini bilerek tüm bu beklentileri karşılayacak geniş bir ürün yelpazesini tüketici ile buluşturuyor
Ürünlerini etkin, hızlı ve ekonomik bir biçimde tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen Pony Yatak; yenilikçi, çağdaş ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile online alışveriş sitesiyle de hizmetinizde.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları