Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu
  • 21.02.2023
  • 0 - 20
AFETZEDE

İş Tanımı

Şirketin Kalite Politikası ve Kalite Hedefleri doğrultusunda çalışır. Yurtiçi satış politikaları ve Pazar imajıyla ilgili üst yönetime bilgi verir. Müşterilerinin rutin ürün ya da özel proje taleplerini alır, bu talepleriyle ilgili teklifleri hazırlar ve takibini yapar. Müşterinin numune talebi olduğu durumlarda -rutin ürünler için- numuneyi hazırlar ve gönderilmesini sağlar, -yeni projelerde- Kalite Kontrol Departmanıyla iş birliği içerisinde numunenin gönderilmesini sağlar. Müşteri siparişlerini prosedürde belirtildiği gibi alır, Sipariş İmalat Dosyasına işler ve gerekli duyuruları yapar. Satış faaliyetleriyle ilgili periyodik olarak performans raporu hazırlar ve bağlı bulunduğu Genel Müdür’e bildirir. Ürün yelpazesinin geliştirilmesiyle ilgili ürün verilerini oluşturur ve Genel Müdür’e sunar. Müşteri portföyünün geliştirilmesiyle ilgili çalışmalar yapar ve Genel Müdür’e sunar. Mevcut ve potansiyel müşterileri ziyaret eder. Satış anlaşmalarını takip ederek, müşterilerden tahsilat yapılması konusunda Muhasebe departmanına destek olur. Tekrar kullanılacak koli, palet, tava takibini yapar ve 2 haftada bir müşterilerle bu konuda mutabakat sağlar. Müşteri iadeleriyle ilgili süreci yönetir ve Genel Müdür’e her türlü bilgiyi sağlar. Müşteri şikayetlerini alır ve müşteri memnuniyetini sağlamak üzere çözüm üretilmesini sağlar.

Aranan Nitelikler

Mühendislik ,Pazarlama, İşletme Yönetimi önlisans, tercihen İİBF lisans bölümlerinden mezun,Tercihen  yurt içi / yurt dışı  satış konusunda  tecrübeye sahip,İkna, müzakere, pazarlık becerileri gelişmiş,İletişim ve raporlama becerileri gelişmiş,Dış görünüşüne önem veren, kurumsal temsil kabiliyeti yüksek,Sabırlı ve özverili çalışmayı ilke edinmiş,.Tercihen İngilizce bilen,Bilgisayar ve ofis yazılımlarını etkin olarak kullanabilen, tercihen kurumsal kaynak yazılımları üzerinde çalışmış,Seyahat engeli olmayan, esnek gün ve çalışma saatlerine uyum gösterebilecekErkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayanniteliklerine haiz olması öngörülmüştür.

İncelediğiniz ilan Afetzede İstihdam Projesi kapsamında yayınlanan bir ilandır. Projenin doğru kişilere destek sağlayabilmesi için başvuru sürecinde “Afetzede Belgesi” ibrazı zorunludur. Afetzede ibrazı olmayan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Plaset plastik ve ambalaj sanayi