Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Pazarlama Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.10.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

    Endüstriyel ve Hijyenik Temizlik Ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmamızda; Kamu kuruluşları ve sahada aktif satış yapacak, kendisine bağlı olarak çalışan satış ve pazarlama ekibini yönetecek ve yönlendirecek,bayilik ve tedarik ağı oluşturacak, satınalma departmanları ile ilişkileri yürütecek satış pazarlama müdürü aramaktayız.

Aranan Nitelikler

 

-Sahada aktif satış konusunda tecrübeli, en az 4 yıl yöneticilik deneyimi olan,
-istanbul'da ikamet eden,İstanbulu iyi bilen,
-Seyahat engeli bulunmayan, sürücü belgesine sahip, aktif araç kullanabilen,
-Ekibiyle birlikte satış hedeflerini yakalayabilen,kurumsal ziyarette güçlü olan,
-Analiz etme, bütünü görebilme, planlama ve organizasyon becerilerine sahip ,takip ve raporlama yönü kuvvetli olan,
-Müşteriler ile tüm süreçleri, işin teklifinden satışın sonuçlanmasına dek yürüten ve satış sonrası müşteri ilişkilerini devam ettiren,
-Bayi ve Tedarik ağı oluşturabilen,ihale tecrübesi olan,Ms office programlarını kullanabilen,
-Bilgisayar programlarına hakim, (Photoshop) ve E-ticaret sitesi yönetecek,
-Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, hedef odaklı çalışan,
-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÜRAY GAYRİMENKUL GELİŞTİRME İNŞAAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
KONAK OTELCİLİK VE TURİZM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mercure Otel-Ümraniye
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bin Group

21.y.y.’da iş dünyası için yönetim birimlerinde üç aşamalı (Hayal-Vizyon-Misyon ) süreçlerin ön plana çıktığı bir dönem olacağı aşikardır ve bu üretimsel yönetim enstrümanları bizlerce çok anlamlı ve değerli bulunmaktadır.

Dünyada ve giderek ülkemizde de tanınan ve kabul gören toplam kalite anlayışı tarafımızdan idrak edilerek uygulamaya başlanmıştır. Günlük hayatın içinde giderek ihtiyaç haline gelen ürünlerin sıfır hatayla pazara sunulması idamesi yanında firma olarak ülkemizde büyük eksikliği hepimizce görülen arşivleme ve verilerin hem elektronik hem de kağıt üzerinde toplanması ile birimlerin kendilerini ve birbirlerini denetlediği bir sistem ile sağladığımızı kaydedebiliriz.

İthal ve ihrac edilen ürünlerle uluslararası arenada hızla büyüyen, tercih edilen saygın bir firmadır.Aynı zamanda sektörün en geniş pazarlama ve satış kadrosuna sahiptir.

İstanbul Genel Merkezdeki işletmede temizlik ve hijyen ürünleri , Bingöl de bulunan işletmede Tekstille iş ve istihtam sağlamaktayız. Hizmet kalitemizi daha yüksek hale getirmek için Ankara, İzmir. Antalya. Adana, Diyarbakır, Aydın, Bingöl, Antalya gibi illerdeki bayilerimiz ve şubelerimiz ile de hizmet ağımızı genişletmekteyiz.

Endüstriyel temizlik sektöründeki tecrübemizle, kurumumuzun değerini, çalışanlarımızın verimini yükseltmek, sizlere daha yüksek standartlarda hizmet vermek ilk hedefimizdir. Bunları gerçekleştirirken en kaliteli ürünü, doğru zaman ve fiyatla en doğru biçimde sunmak ise Bin Group olarak temel ilkemizdir.

Neredeyse tamamen müşteriden gelen talepler doğrultusunda yapılan ar-ge ve dönüşümsel ilerleme çalışmalarımız, birlikte çalışılan özel ve tüzel kişiliklerce örnek alınır olmuştur.

Şirketlerin Karlılık, büyüme, süreklilik şeklindeki hedeflerinden, ülkemizde büyük eksikliğini hissettiğimiz süreklilik boyutu, bizim büyük önceliklerimizin başındadır. Tüm bunların ötesinde dünyadaki yüksek yaşam kalitesi ürünlerinin ülkemiz insanının da hakkı olduğu inancından yola çıkılarak, bu tür ürünlerin tüketiciye olabilecek en uygun fiyatlarla ‘sürekli kullanım’ halinde sunulması da bizler için önemli bir değerdir.

Dünden bugüne genişleyen dinamik varlığımız bitmeyen heyecanımız ve azmimizle daha güçlü yarınlara bugünden hazırlamaktayız.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları