Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Doku Medical, İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m2 genişliğindeki kliniği ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 600 sağlık çalışanı ve alanındaki uzman doktorları ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.
Uluslararası sağlık turizmi yapan merkezimize dünyanın bir çok ülkesinden ziyaretçiler gelmektedir. Yönettiğimiz sosyal medya hesabının arkasında 10 kişilik dijital pazarlama departmanı olarak çalışıyoruz. Grafiker, video editör, içerik editörleri, reklamcı ve yazılımcılar olarak.
Bu kadro içinde sosyal medya hesaplarını yönetirken, neredeyse tamamı yurt dışından gelen, hastalarımız ile sıcak iletişime geçebilecek ve onlar ile içerik üretecek bir çalışma arkadaşı düşünüyoruz.
Hastalarımız ile kliniğimiz içinde, barımızda veya bahçemiz gibi sosyal alanlarda çeşitli prodüksiyonlar yapmaktayız, bu prodüksiyonların fikirlerini ortaya atan bir kişi olarak da sizi konumlandırıyoruz. Bu süreçlerde sizinle; kameraman, video editör gibi çalışma arkadaşlarınız olacak. Amacımız keyifli videolar ile hastalarımızın deneyimlerini sosyal medyaya yansıtmak.
Bu amaçlar doğrultusunda aşağıda belirtilen niteliklere sahip"Sosyal Medya Uzmanı" aranmaktayız.

Aranan Nitelikler

  • İyi seviyede İngilizce konuşabilen,
  • Kreatif sosyal medya içerikleri hazırlanması konusunda sorumlu olacak,
  • Sosyal Medya ve iletişim kanallarına ileri derecede hakim,
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Kişisel bakımına özen gösteren,
  • Diksiyon ve hitabeti düzgün,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • MS Office uygulamalarını kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
AMERICAN TIME EĞİTİM VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
BAŞVUR
BAHADIRLAR TEKSTİL LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
26.03.2024
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
4.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZM. TİC. LTD.ŞTİ.

2017 yılında Uzman Dermatolog Dr. Serkan & Melda Aygın tarafından kurulan Doku Medical’ın kuruluş felsefesi, hastalarına Türkiye’nin sağlık alanındaki dünya standartlarına sahip deneyim ve tecrübesini sunmayı içeriyor. 1996 yılından itibaren profesyonel anlamda sağlık sektörünün içerisinde yer alan ve Dr. Serkan Aygın Klinik ile saç ekimi alanında adını dünyaya duyuran başarılı doktor Serkan Aygın, 25 yılı aşan deneyimi ile bu alanda da fark yaratıyor.
İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki tesis ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.
Ulusal ve uluslararası sağlık standartlarının ışığında, son teknolojiyi etik değerler çerçevesinde kullanan Doku Medical, hastaların geleceğine değer katmayı hedefliyor. Saç ekimi, cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahi alanlarında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirirken uzun yıllardır hastalarına en doğru ve en doğal çözümleri sunuyor.
Kliniğin içerisinde yer alan yüzlerce sanat eseri ve estetik mimari anlayışı ile alışılagelmiş klinik algısını yıkmayı hedefleyen Doku Medical, hastaların yaşadığı deneyimi işlem öncesi ve işlem sonrası olarak ayırmadan bir bütün olarak tasarlıyor. Ve bu noktada en yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlarken yaptığı inovasyonlar ile hızlı ve güçlü bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları