Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Ares Media 14 senedir seslendirme, dublaj, altyazı hizmetlerinde sektörün öncü firmalarından biri haline gelmiş, ZOO Digital ile ortaklığıyla beraber Disney, HBO, NBCUniversal gibi şirketlere global medya çözümleri sunan bir hizmet sağlayıcısıdır.

Sosyal medya stratejimizin oluşturulması, görünürlüğümüzün ve marka bilinirliğimizin artırılması adına çalışmalar yapacak bir ekip arkadaşı arıyoruz. 

Linkedin, Instagram, Facebook kanallarımızı yönetmek, şirket ve stüdyo içi anları paylaşmak, podcast yayınlarımızı yönetmek ana sorumlulukları arasındadır.

Aranan Nitelikler

  • Min. 2 yıl iş tecrübesi
  • İyi düzeyde İngilizce
  • Sosyal Medya Kanalları Yönetim Tecrübesi

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
2.04.2024
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

STUDIO ARES FILMCILIK YAPIMCILIK TIC A.S

2000 yılında kurulan Ares Media, faaliyetlerine uluslararası TV programlarının dağıtımı, uluslararası formatların uyarlanması, TV şovu ve ödüllü film yapımcılığı ile başlamıştır. 2008 yılında bünyesine kattığı stüdyolar ile ses tasarımı, dublaj, altyazı, foley, erişim ve post-prodüksiyon gibi hizmetleri de müşterilerine sunmaya başlayan Ares Media, 2021'de teknoloji devi ZOO Digital ile yaptığı ortaklık ile Disney+, HBO, NBCUniversal gibi şirketlere hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları