Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sosyal Medya Stajyeri

İstanbul Anadolu Yakası
  • 16.07.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Firmamızda çalışmak üzere öğrenciliği devam eden, Sosyal Medya Stajyeri arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

İletişim yönü güçlü

Çözüm odaklı

Çalışmaya ve öğrenmeye istekli

Photoshop bilgisine sahip 

İngilizce bilen

İçerik oluşturabilen


YALNIZCA ZORUNLU STAJI OLAN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLİR.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
2.04.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Es Kariyer Danışmanlık

Türkiye’nin ilk ve tek Engelli İstihdamı Danışmanlığı olarak, çalıştığımız şirketlere 2016 yılından beri engelli personel istihdamı sağlamaktayız. İŞKUR’un özel istihdam bürosu olarak faaliyet göstermekteyiz.

Yola çıkış amacımız, engelli çalışanlara daha fazla ve sürdürülebilir istihdam olanağı yaratmak. Yapılan araştırmalarda Türkiye nüfusunun yaklaşık %13’ünün ve engelli olduğu ve yaklaşık %22’sinin aktif olarak çalışabildiği bilgisi paylaşılıyor. Bu tam 2 milyon kişi demek. Rakamlardan bahsettik çünkü, bu aktif iş gücünün doğru olarak kullanılmasını sağlamak için özenle adaylarla görüşüp, davranış analizlerini de yaptıktan sonra, uygun pozisyonlara uygun adayların yerleştirilmesini sağlamak önceliğimiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları