Spor ve Sanat Koordinatörü

Bursa
  • 22.04.2024
  • 20 - 50

İş Tanımı

İş İlanı: Spor ve Sanat Koordinatörü

Şirket: YÖNDER OKULLARI & KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI

KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI olarak, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak, onları spor ve sanat konularında yönlendirecek bir Spor ve Sanat Koordinatörü arıyoruz.

Görevler:

- Çocukların spor ve sanat etkinliklerini planlama ve koordinasyonunu sağlamak
- Çocukların yeteneklerini ve ilgi alanlarını belirlemek ve bu doğrultuda programlar geliştirmek
- Etkinliklerin düzenli ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak
- Çocukların spor ve sanat konularında gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek
- Ebeveynlerle düzenli olarak iletişim kurmak ve çocukların gelişimleri hakkında bilgi vermek

Aranan Nitelikler



- Spor ve sanat konularında eğitim almış
- Çocuklarla çalışma deneyimi olan
- İletişim becerileri güçlü
- Yaratıcı ve yenilikçi
- Takım çalışmasına yatkın
- Sorumluluk sahibi ve öz disiplinli
- Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş

YÖNDER OKULLARI & KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI olarak, çocukların spor ve sanat konularında gelişimlerini desteklemek ve onlara bu konularda sevgi aşılamak için çalışıyoruz. Eğer siz de bu vizyonu paylaşıyorsanız ve çocukların gelişimine katkıda bulunmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GYMFIT SPORTİF HİZMETLER SAN VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, Bursa - İnegöl, Eskişehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi, 11 Mayıs 2005'te ailelere, çocuklara, gençlere, yetişkinlere ve şirketlere çeşitli hizmetler üretmek üzere Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Klinik Psk. Süleyman Hecebil tarafından İstanbul'da kuruldu.

Çocuklar ve aileler için yola çıkardığımız eğitim projemiz kısa süre içinde 19 il/ ilçede 34 okula ulaştı. Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Okullarımızdan mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Küçük Şeyler Anaokullarında çocuklarımız;Öğrenme zevkini ve keyfiniAraştırma heyecanlarınıMerak duygularınıYaratıcılıklarınıBiricikliklerini kendisi gibi olma ve farklı düşünme haklarınıÖzgüvenlerini…kaybetmeden eğitimlerini sürdürebilmektedirler.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları