Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer - Dönemsel

İstanbul Avrupa Yakası
  • 22.03.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

GENÇ KILIÇLAR Staj ve Mesleki Eğitim Projesi
Gelişen ve büyüyen Kılıç Ambalaj ve Matbaacılık San.ve Tic.Ltd.Şti., geleceğin kadrolarını oluşturmak için yeni bir adım atıyor. Yeni fabrikamızdave Esenyurt Kıraç'taki mevcut fabrikamızda, işletmemizin farklı departmanlarında görev alacak ve geleceğin çalışanları olacak Genç Kılıçlar Staj ve Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Yaz Dönemi ve Yıl İçi Stajyer personel alımı yapılacaktır. Adayların başvurularını bu platform üzerinden 22.03.2023 ile 20.04.2023 tarihleri arasında yapması gerekmektedir. Başvuran adayların değerlendirilmelerine ait sonuçlar; adaylara bayram sonrasında Mayıs ayı başına kadar bildirilecektir.
Siz de geleceğin Genç Kılıcı olmak istiyorsanız müracaat ederek aramıza katılınız.

Aranan Nitelikler

Zorunlu staj kapsamında bulunan Lise, Meslek Yüksek Okulu ve Lisans Bölümleri öğrencisi olmak,
Lisans bölümlerinin Endüstri, İşletme, Makina, Elektrik, Mekatronik Mühendisliği, Matbaa Öğretmenliği bölümlerinde okuyan,
Meslek Yüksek Okullarının, Matbaacılık, Basım-Yayım Teknolojileri , Makine Bakım-Onarım, İnsan Kaynakları, Muhasebe bölümlerinde okuyor olmak
Meslek liselerinin Makine ve Elektrikle ilgili bölümleri ile Ticaret Liselerinin Muhasebe bölümlerinde yıl içi stajı olmak
Staj sigortası okulunca karşılanmak
Servis güzergahlarımızın olduğu Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bağcılar, Sultangazi, Bahçelievler Y.bosna, Bahçeşehir, Altınşehir, Ispartakule, Sefaköy bölgelerinde ikamet etmek.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LAYSOS Yazılım Reklam Paz. Bil. Dan. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
ANTE TURİZM TİCARET YATIRIM GRUBU ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
LOJISTIK WAY
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
LAYSOS Yazılım Reklam Paz. Bil. Dan. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KILIÇ AMBALAJ VE MATBAACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

1994 yılında İstanbul'da kurulan Kılıç Ambalaj, kurulduğundan beri büyümeyi hedefleyen, günümüzün yoğun ve rekabetçi pazarında, kalıcı ve sağlam bir yer edinmiş ve daima farklı olmanın, ilkleri sunabilmenin mutluluğunu yaşamıştır.

Bütün bunların getirdiği tecrübe ve profesyonelleşmenin ışığında, halen toplam 18.000 m2 kapalı toplamda 22.000 m2 üzerine kurulu fabrikamızda, modern makine parkuru, tecrübeli çalışanlarıyla ulusal ve uluslar arası birçok firmaya hizmet vermektedir.

Şirket olarak kaliteyi, verimliliği amaç edinirken bunun yanında çevreciliği de her zaman esas olarak kabul edecek ve bu ilkeler ışığında daha da büyüyerek yoluna devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları