Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Editör Aranıyor!

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.01.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya halen okuyan stajyer çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Gazeteciliğe merak, wordpress kullanmasını bilen ve röportaj yapabilecek elemanlar

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Doubletree by Hilton Istanbul Old Town
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
22.03.2024
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
14.02.2024
BAŞVUR
Hedef Enformasyon Teknolojileri ve Akademi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
LAYSOS Yazılım Reklam Paz. Bil. Dan. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
SMMM ERSAN ERYILMAZ BÜROSU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
Kress Elektronik LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
ANTE TURİZM TİCARET YATIRIM GRUBU ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

leon-istanbul iletişim danışmanlığı

Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı; 2007 yılından bugüne Türkiye’nin kendi alanlarında en seçkin kurum, şirket ve markalara iletişim desteği vermektedir

Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı; müşterilerinin iş hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlayacak iletişim stratejilerini oluşturur, projeler geliştirir ve bunların hayata geçirilmesini üstlenir. Gerçekleştirdiği iletişim programlarının iş sonuçlarına katkılarının ölçümlenmesine ilişkin modellemeleri geliştirir.

Ulusal ve uluslararası alanda ve yerel bölgelerde faaliyet gösteren bütün müşterilerine, stratejik iletişim danışmanlığı, marka yönetimi, medya ilişkileri, kriz yönetimi, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi, siyasal iletişim, sponsorluk yönetimi, PR ajansı etkinlik ve organizasyon yönetimi gibi iletişim disiplinlerine ait tüm hizmetleri sunan Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı müşterilerinin iş ve iletişim hedefleri doğrultusunda yüksek kalite ve standartta değer yaratan ve müşteri beklentilerini eksiksiz karşılayarak onların kurumsal itibar ve performansını sürekli artırmanın önemine inanan bir şirkettir.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını sektör ve pazar dinamikleri çerçevesinde analiz ederek çözümler sunan Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı her sektörden farklı kurum, marka ve kişilerin iletişim ihtiyaçlarına uygun stratejiler planlar, yönetir ve sonuçlarını ölçerek değerlendirir. Müşterilerine sunduğu iletişim stratejileri ve planlarıyla müşterilerinin pazarlama hedeflerine ulaşabilmesine, kurum algısının pekiştirilmesine katkı sağlar.

Leon-İstanbul İletişim Danışmanlığı; sunduğu Digital&Klasik PR hizmetleri, pazarlama stratejileri ve faaliyetleri sayesinde kurumlar ve markalar milyonlarca insanla buluşmaktadır.

Bu doğrultuda, profesyonel olarak 2007 yılından bu yana tüm müşterilerimize en etkin şekilde hizmet sunabilmek için, onlarla iç içe yaşayan, onlarla aynı heyecan ve tutkuyu yaşayan, yapılan işi kendi işi gibi gören bir yol arkadaşı olmaya özen gösteriyoruz.

Şirketimizin en büyük farkı; birlikte çalıştığımız müşterilerimizi çok iyi tanımak, anlamak ve onları içselleştirmektir.

Her biri kendi alanında seçkin ve değerli bir yere sahip olan müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini kavramadaki başarımız ve hiç yitirmediğimiz heyecanımız bizi kulvarımızda ayrı bir noktaya taşıyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları