Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Tanıtım Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.03.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Online doktor randevu platformuna uzman kaydı yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.

Sizden beklentimiz çok net ve basit:
  1. İlinizde bulunan sağlık çalışanlarını ziyaret edip sistemimizi anlatan ve 4 dakika süren videomuzu izlettirmek.
  2. Web sayfamıza kayıt olmak isteyen doktorların ve diğer sağlık profesyonellerinin (diş doktorları, veterinerler, diyetisyenler, psikologlar, güzellik uzmanları, beslenme uzmanları, dil ve konuşma terapistleri v.s.) o anda sisteme kaydını yapmak.
Kaydını yapacağınız uzmandan isteyeceğiniz belli bilgiler bulunmaktadır. Bunlar;
  • İsim - Soyisim,
  • Adres,
  • Telefon,
  • Aktif kullandığı e-posta adresi,
  • Uzmanlık alanı ve uzmanlık alanıyla ilgili 4-5 anahtar kelime,
  • Online danışmanlık verebileceği diller,
  • Diploma fotokopisi (fotokopi yoksa diplomanın resmini çekip sisteme yükleyebilirsiniz,)
  • Hizmet süresi ve hizmet ücreti.
Kayıt işlemi sistemi bilen birisi için video izleme dahil ortalama 15 dakika sürmektedir. Doktorların toplu olarak bulunduğu hastaneler, sağlık merkezleri veya plazalara gidildiğinde çok sayıda doktoru kısa sürede kaydetmek mümkündür olabilecektir.

Birlikte çalışmaya karar verdiğimiz takım arkadaşının sitemi öğrenmesi için internet üzerinden (zoom kullanılarak) 30 dakikalık eğitim verilecektir.

15 Günlük deneme süresi vardır. 

Aylık sabit maaşın yanında pirim ödemesi de yapılacaktır. Dilediğiniz kadar çalışabilir, dilediğiniz sayıda uzman kaydı yapabilirsiniz. Pozisyonla ilgileniyorsanız lütfen başvurunuzu yapın. Size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

Bu işi yapabilmek için;
  • İnternet bağlantısı olan bir tabletinizin olması gerekmektedir.
  • Üniversite mezunu
  • Takım çalışmasına uyum sağlayabilen
  • Dışa dönük, yaratıcı, iletişim becerileri güçlü
  • Mücadeleci ve kararlı
  • Kurumumuzun misyonunu taşıyabilecek
  • Diksiyonu düzgün
  • Güler yüzlü ve pozitif 
  • Müşteri ilişkisi iyi olan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Amerikan Kültür Dil Okulu
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Son 1 Ay
BAŞVUR
İZ-AR ARAŞTIRMA
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Aksaray, Amasya, Bartın, Bilecik, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Karabük, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Niğde, Ordu, Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Leadviser

Uzman Hekimler bir sağlık hizmeti sunucusu değil, sağlığa erişmek isteyenler ile sağlık hizmeti sunucularını buluşturan bir platformdur.

Bu platform danışanların/hastaların veya sağlık konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlerin dünya çapında seçkin doktorlardan veya diğer sağlık uzmanlarından çevrimiçi, gerçek zamanlı, yüz-yüze tıbbi tavsiye veya ikinci bir tıbbi görüş almasını sağlar.Online tıbbi danışmanlık hizmeti veren platformumuz, çığır açan yenilikçi teknolojileri kullanarak, müşteriler/hastalar/danışanlar ile doktorlar ve diğer sağlık profesyonelleri arasındaki fiziksel ve coğrafi engelleri kaldırmayı, tek bir platformda buluşturmayı sağlarken; Dünya’nın her yerinden insanlara da uygun maliyetle, yüksek kaliteli sağlık danışmanlığı hizmetine ulaşma olanağı sunar.

UzmanHekimler.com platformu üzerinden, müşteriler/hastalar/danışanlar evlerinin rahatlığında, yüksek nitelikli ve deneyimli doktorlarla anında, gerçek zamanlı yüz yüze HD kalitesinde video görüşmesi yapabilir veya istedikleri saate randevu alarak, sağlıkları/hastalıkları konusunda danışmanlık alabilir veya ikinci bir uzman hekim görüşü sorabilir.

Vizyonumuz

Dünya’daki bütün hastaların ve sağlık-bakım hizmetine ihtiyacı olanların güvenilir sağlık bilgilerine/hizmetlerine erişmesini sağlayacak, klasik sağlık sunum modelini dönüştüren yenilikçi bir sağlık hizmeti sunma modeli geliştirmektir. Bunu vizyonu gerçekleştirmek için; siz değerli hekimler ve diğer sağlık profesyonelleri ile işbirliği yapıyoruz. Sağlık hizmetlerini herkes için erişilebilir ve ekonomik hale getirmeye kararlıyız.

Misyonumuz

Yenilikçi teknolojileri kullanarak, uygun maliyetli sağlık danışmanlıkları sağlamak ve hastalara uygun fiyatlı sağlık hizmetleri sunmak için seçkin doktorlar ve sağlık uzmanlarıyla ortaklık yapıyoruz.

UzmanHekimler.com nasıl çalışır?

Hekimlerin/sağlık profesyonellerinin bu platformda yer almaları için online online başvuru formunu doldurarak sisteme kayıt olmaları gerekir. Başvuru iki iş gününde değerlendirilip size dönüş sağlanır. Başvurunuz kabul edildiğinde, UzmanHekimler.com platformuna erişim sağlayacak kullanıcı adı ve şifresi size gönderilir. Platformda size özel bir sayfa oluşturulur. Dilerseniz bu web sayfasını kendi özel ana sayfanız olarak kullanabilir, bilgilendirici video ve belgelerinizi/dokümanlarınızı ekleyerek, hastalarınız/müşterilerinizle paylaşabilirsiniz. “Panel” sekmesi altında profil ayarlarınızı güncelleyebilirsiniz.

Sizden alınan randevuları sistem üzerinde görebilir, kişiselleştirilmiş panelinizde randevuları değiştirebilir, iptal edebilir, kişisel notlar ekleyebilir, hastalara mesajlar gönderebilir ve yeni randevular oluşturabilirsiniz.Hekimler bu işbirliği sisteminin ana gücüdür. Sistem olarak bizimle çalışan seçkin hekimlerimize/uzmanlarımıza değer veriyoruz. Her hekim/sağlık profesyoneli danışmanlık seans ücretini kendisi belirler. Sistemimiz hekimin belirlediği danışmanlık ücretinin tamamını kendisine öder. Bu miktara servis hizmeti bedeli ilave edilerek, hizmet satın alıcılarına/müşterilere/danışanlara sunulur.

Gelirleriniz 15 günde bir hesabınıza aktarılır.UzmanHekimler.com, kalite geliştirme politikası çerçevesinde danışanlara/hastalara hekimler hakkında yorum yapma olanağı sağlar. Hasta yorumları hekimin/sağlık profesyonelinin vermiş olduğu hizmetin kalitesinin bir göstergesi olarak web sitesinde yayınlanır ve diğer hastalar için de bir referans niteliği taşır.Siz değerli meslektaşlarımızı bizimle işbirliği yapmaya davet ediyoruz.Hızla değişen ve dönüşen dünyada mesleğinizi global olarak devam ettirmek ve bilinirliğinizi artırmak için hemen başvururunuzu yapınız.

Meslek hayatınızın muhtemelen en önemli adımını atmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları