Teknik Destek Uzmanı

  • 26.04.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

Türkiye genelindeki bayilerimizin kullanımında olan 160 adet boya renklendirme makinelerinin ve mikserlerinin: Periyodik bakımlarının takip edilerek zamanında bakımlarının yapılması.Tamirlerinin yapılarak arızalarının giderilmesi.Yedek parça tedariklerinin yapılması.Kullanıcıların takiplerinin yapılması.Müşteri taleplerine yanıt vermek ve teknik destek sağlanması.Teknik sorunları tespit ederek çözülmesi.Müşteri memnuniyetini sağlamak için gereken adımların atılması.Teknik belgelerin ve raporlarının düzenlenmesi.

Aranan Nitelikler

İşlerinde görevlendirilecek tecrübeli veya tecrübesiz teknik personele ihtiyacımız vardır. Gerekli şartlar: Meslek Yüksek Okulu ya da Endüstri Meslek Lisesi makine veya elektrik-elektronik bölümünden mezunÖğrenmeye, gelişmeye ve yeniliklere açık.Sorumluluk sahibi, yaptığı işe saygı duyan.Başladığı işi neticelenene kadar takibini yapan ve kendi iş programını oluşturabilen.Haftalık çalışmalarını düzenli olarak raporlayacak.B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanan.Seyahate engeli olmayan.Askerliğini yapmış.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASAF OKULLARI
Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Marlen Hotel
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CUBO BOYA

İnşaat malzemeleri sektöründeki faaliyetlerine 1994 yılında Başergün İnşaat olarak başlayan firmamız, 2004 yılında Başergün Boya ve Kimya A.Ş. unvanını alarak CUBO markasıyla İnşaat ve Sanayi Boyaları üretimine başlamıştır. 
Başergün Boya ve Kimya A.Ş., gelişen Isı Yalıtım sektörünün ihtiyaçlarını gidermek üzere 2012 yılında EPS ve Yapı Kimyasalları Tesisi yatırımını yaparak, ülkemizin ekonomisine katkı vermeye devam etmiştir. Bu yatırımıyla birlikte Başergün Boya ve Kimya A.Ş. ülkemizin İnşaat Boyaları, Sanayi Boyaları, Efekt Boyalar, Yapı Kimyasalları, Su Yalıtımı, Isı Yalıtımı ve EPS üretimini bir arada gerçekleştiren birkaç üreticisinden biri haline gelmiş ve günümüzde halen bu konumunu korumaktadır. 
Türkiye'nin tüm bölgelerinde 2.000’in üzerindeki satış noktasının ve tüketicilerin CUBO markalı ürünlere kolay ve hızlı erişimini sağlamak, ülkemizin istihdam gücüne katkı vermek amacıyla, 2019 yılında CUBO İstanbul, 2020 yılında CUBO Elazığ ve 2021 yılında CUBO Ankara Yapı Kimyasalları tesislerini faaliyete geçirerek üretime başlamıştır. 
%100 yerli sermaye yapısına sahip olan Başergün Boya ve Kimya A.Ş. hali hazırda 17 ülkeye ihracat gerçekleştirmekte olup, bir Türk markası olan CUBO’nun daha çok ülkede var olmasını sağlamak için çalışmalarına devam etmektedir. 
ISO9001 ve ISO14001 kalite sertifikalarına sahip olan Başergün Boya ve Kimya A.Ş. İleri teknolojiyi kullanarak ülkemizin, sektörümüzün ve tüketicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda “Yapıda Kusursuz Çözümler” sunmaya devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları