Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Temizlik ve Kat Görevlisi Engelli Personel

İzmir
  • 19.09.2023
  • 0 - 20

İş Tanımı

Ege Eğitim Vakfı Okulları Gaziemir Kampüsü'nde görevlendirilmek üzere, Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında değerlendirilebilecek(%40 ve üzeri) "Temizlik ve Kat Görevlisi" çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Ege Eğitim Vakfı Okulları Gaziemir Kampüsü kadrolarında değerlendirilecek,
  • En az ilköğretim mezunu,
  • Düzenli ve sistemli çalışma disiplinine sahip,
  • Tercihen daha önce benzer pozisyonlarda görev almış,
  • Temizlik ve hijyen kurallarına hakim.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İzmir - Foça
14.12.2023
İzmir - Karşıyaka
11.11.2023
İzmir - Balçova
11.11.2023
BENZER TÜM İLANLAR

EGE EĞİTİM VAKFI OKULLARI

Öncü bir okul olmak ve hep bir adım ötesini kurgulamak için bilimsel konulara uygun içeriklerle yaşayarak öğrenen, öğrendiğini hayata geçiren bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.Gelişen ve sürekli dönüşen dünyanın ihtiyaçlarına cevap veren, eğitim sistemiyle insanlığın geleceğinde söz sahibi olabilecek, tüm dünya ile rekabet edebilecek, nitelikli bilgi ve birikime sahip, yeniliklere yön veren lider bireyler yetiştiriyoruz. Dünyayı anlayan ve gerçek yaşam becerisiyle örülü aktif iletişim kurabilen 21.yy’ın dünya vatandaşları burada gelişiyor.

Eğitim öğretim içeriklerimiz, merak duygusunun yitirilmediği ve öğrenciyi tüm gelişim alanlarında beslemeyi hedefleyen yaşam ortamlarıyla zenginleştirilmiştir.

Ege Eğitim Vakfı Okulları olarak eğitim anlayışımız doğaya karşı duyarlı, farklılıklara saygı gösteren, özgüven sahibi, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik ve laik bir toplum düzenini benimsemiş, mutluluk ve barış dolu bir dünya için hayatı boyu öğrenmekten asla vazgeçmeyen iyi insanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları