Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TÜBİTAK 2244 Doktoralı Proje Personeli

Bursa
  • 7.02.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

Otomotiv, Raylı Sistem, Makine & Tarım Araçları sektörlerinde faaliyet gösteren firmamızda, sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının, üniversite-sanayi iş birliği ile yetiştirilmesi için hayata geçen TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Sazcılar Ar-Ge Merkezi ve Bursa Teknik Üniversitesi iş birliği ile yürütülecek projede hali hazırda Sazcılar’da görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz. 

Araştırma Bursu ve İstihdam Garantisi: 
Program kapsamında seçilen personele 6.000 TL/ay araştırma bursu verilecektir. (Doktora için 4 yıl, Bütünleşik Doktora için 5 yıl süreli) Doktora çalışmalarının tamamlanmasından sonra Sazcılar Ar-Ge Merkezi’nde minimum 3 yıl boyunca istihdam garantisi verilmektedir.

Proje detayları için;

 http://depo.btu.edu.tr/img/kkp_dosyalar/1594229500_PN_018%20Proje%20Detaylar%C4%B1.pdf

Aranan Nitelikler

  • Bilgisayar Mühendisliği için bütünleşik veya doktora, Bilgisayar, Yazılım veya Akıllı Sistemler Mühendisliği programlarından birini bitirmiş (Lisans veya Yüksek Lisans), Elektrik-Elektronik Müh. için bütünleşik veya doktora, Elektrik-Elektronik Müh., Elektronik ve Haberleşme Müh., Elektronik Müh., Kontrol ve Otomasyon Müh. bölümlerinden birini bitirmiş (Lisans veya Yüksek Lisans) derecesine sahip olmak,
  • Python programlama ve makine öğrenmesi alanlarında tecrübe sahibi olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
Bursa - Nilüfer
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
REALTY WORLD
Bursa - Osmangazi
22.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Sazcılar Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş.

Sazcılar, 1987 yılından beri Otomotiv, Raylı Sistemler, Makine & Tarım Ekipmanları sektörlerinde ana sanayilere geniş üretim kapasitesi ile cam elyafı takviyeli polimer (CTP) kompozit parçalar üretmektedir.

4'ü Bursa 1'i ise Sakarya'da olmak üzere 5 ana üretim tesisinde, 30.000 m2 kapalı alanda faaliyetlerini sürdürmekte ve yaklaşık 800'den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. 10.000 Ton/Yıl CTP üretim kapasitesi ile Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren, sektöründe lider OEM firmalarına hizmet vermektedir.

Kompozit sektörünün gelişmesindeki öncü adımları ve vizyoner düşünce yapısı ile Sazcılar sektöründe lider firmalar arasında yer alarak değer yaratmaya devam etmektedir.


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları