Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

İkitelli OSB Bölgesinde Ev Gereçleri ve Temizlik Grubu Üretimi Yapan Firmamızda Görevlendirilmek üzere  askerliğini yapmış tecrübeli tecrübesiz genç Makina veya Endüstri Mühendisi arıyoruz.

Aranan Nitelikler

*Düzenli, titiz ve sistematik çalışabilen,
*Yenilikçi ve gelişime açık,
*Askerlik görevini tamamlamış,
*Esnek çalışma saatlerine ve ekip içi çalışmaya uyum sağlayan,
*Tercihen plastik enjeksiyon makinalarında çalışmış

Maaş bilgisi yüz yüze görüşmede bildirilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖZGÜN MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MERDEM PLASTİK HAM SAN TİC LTD ŞTİ

Plastik Ev & Mutfak ürünleri üreticisi olarak, 30 yılı aşkın tecrübe ile üretime devam eden MERDEM PLASTİK, yüksek müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı, belgelenmiş kaliteyi uygun fiyata sunma politikası ile yatırımlarına devam etmektedir.

Firmamız gelişmiş teknolojiye sahip makine parkurunda, ürün alma, kalıp içi etiketleme robotları ile seri ve verimli üretim gerçekleştirmektedir.
Özel tasarım kalıplarımız ile 200 ün üzerinde geniş ürün portföyü oluşturarak, kaliteli ve gıdaya uygunluğu belgelenmiş ürünü insan sağlığını gözeterek müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.

MERDEM Plastik üretimin her aşamasında önemsediği toplam kalite politikasını;   ISO 9001:2015 - KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 22000:2018 - GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ   T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Migrasyon Analizi Ölçümleri” neticesinde “Gıdaya Uygunluk”   Belgeleri ile sürdürmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları