Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Personeli ve Paketleme Elemanı

Ankara
  • 7.09.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Medikal sektöründe tek kullanımlık steril ve steril olmayan sarf malzeme üretimi alanında hizmet veren Cenermed olarak firmamızın Kahramankazan Saraykent Sanayi Sitesi’ndeki fabrikasında üretim bölümünde çalışma sisteminde üretim sürecinin en etkin şekilde yürütülmesinde görev alacak elemanlar arıyoruz.

CenerMed Hakkında

CenerMed, tek kullanımlık steril ve steril olmayan medikal sarf malzeme üretimi konusunda çalışmalarına 2019 yılında başlamış bir GC GRUP firmasıdır. Son dönemde tek kullanımlık maske üretimine başlayan firma, N95 maske üretimine de kısa süre sonra başlayacaktır. Aynı zamanda yine tek kullanımlık olan, plastik enjeksiyon ile üretilen medikal sarf malzemelerde hedef ürün gamında bulunmaktadır. Ulusal ve özellikle uluslararası pazarları hedefleyen CenerMed Medikal Sanayi A.Ş.’nin fabrikası Ankara Saraykent Sanayi bölgesinde bulunmaktadır.

İş Tanımı

Koruyucu yüz maske paketleme ve makine baskı bölümünde çalışacak deneyimli, deneyimsiz erkek ve kadın personel arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Tercihen En Az Lise Mezunu
- Tercihen üretim aşamalarında deneyim sahibi
- Erkek adaylar için Askerlik görevini ifa etmiş
- Sağlık problemi olmayan
- Takım çalışmasına yatkın
- Üstlerinin verdiği görevleri yerine getirecek
- Kendini geliştirmeye açık
- Dinamik
- Tercihen Etimesgut, Eryaman, Sincan bölgelerinde ikamet eden personel arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Argis ilaç
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
D&P PARFÜMÜM İTH.İHR.SAN. VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
YİĞİT AKÜ SAN ve TİC.AŞ.
Ankara - Sincan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CENERMED MEDİKAL SANAYİ AŞ

CenerMed medikal sektöründe tek kullanımlık steril ve steril olmayan sarf malzeme üretimi alanında hizmet vermek amacıyla 2018 yılında GC GRUP altında ticari çalışmalarına başlamış, gerekli altyapı oluşturulduktan sonra 2020 yılından itibaren  üretim faaliyetlerine başlamıştır. Dinamik, girişimci ve gelişime açık yapısıyla sektöründe en öndeki aktörlerden biri olmak isteyen CenerMed, hedeflerine sabırla ve başarılı iş birlikleriyle ulaşmayı planlamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları