Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
DORUK ENDÜSTRİ VANA VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LTD. Üretim Personeli  İş İlanı

İş Tanımı

Doruk Endüstri, uluslararası pazarlarda tescilli PROVAL markası ile endüstriyel vanalar ve aktüatörler üretmektedir. 85 i aşkın ülkeye ihracat yapan şirketimiz, Türkiye’nin sektöründe lider vana ve aktüatör üreticisidir.

Dilovası KOBI OSB (Mermerciler)'de yerleşik fabrikamıza,

  • Talaşlı imalat,
  • Montaj,
  • Boyahane
  • Depo  bölümlerinde görevlendirilmek üzere personel alınacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen meslek lisesi veya meslek yüksekokullarının makine, metal teknolojileri, metal İşleri bölümlerinden mezun,
  • Tercihen metal sektöründe deneyimli,
  • CNC veya diğer talaşlı imalar tezgahları, ürün montaj ve testleri, depo yönetimi konularından birinde deneyim sahibi
  • Çalışacağı makinelerin gerektirdiği her türlü imalat ayarlarını yapacak,
  • Hassas işçilikle temiz çalışan, ekip çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması beklenmektedir.

Gebze-Darıca, Istanbul Dudullu-Maltepe-Kartal-Pendik-Tuzla  E-5 güzergahı ve  Yenidoğan-Sarıgazi-Sultanbeyli güzergahından personel servislerimiz mevcuttur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANALİZ İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli
23.02.2024
BAŞVUR
Kartonsan Karton San. Ve Tic. A.Ş
Kocaeli - Başiskele
Son 1 Ay
BAŞVUR
Kocaeli - Kartepe
Bugün
BAŞVUR
TADIM GIDA
Kocaeli - Çayırova
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
Kocaeli, Kocaeli - Gebze
29.02.2024
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
22.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DORUK ENDÜSTRİ VANA VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LTD.

2001 yılında; sektöründe deneyimli genç mühendisler, yerel pazarın ihtiyaçlarını karşılamanın yanında, uluslararası pazarda tanınan ve güvenilir bir vana ve aktüatör markası oluşturma amacıyla DORUK ENDÜSTRİ’nin temellerini atarak yola çıkmıştır. Global marka oluşum sürecinde çalışma konusu olan proses process ve valf, vana valve kelimelerin birleşiminden oluşan PROVAL markası benimsenmiş ve tescil edilerek tüm vana, aktüatör ve aksamları ürünlerinde kullanılmaya başlanmıştır. Yurtiçi sektöre birçok yenilik getiren DORUK ENDÜSTRİ, kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanmış, bunun yanında uluslararası şirketlerin de ilgisini çekerek global pazarda hızlı büyüme sağlamıştır. Günümüzde PROVAL markalı vana ve aktüatörleri, %85 civarı ihracat oranı ile 4 kıtada, 90’ı aşkın ülkede kullanıcılarına güvenilir proses kontrol çözümleri sumaktadır. Dilovası KOBI Mermerciler OSB’de 10.000 m² alanda yerleşik,ISO9001:2015 kalite güvence sistemi ve ERP kurumsal kaynak planlama altyapısı ile yönetilen modern üretim tesislerinde üretilen vana ve aktüatörler, son teknoloji CNC işleme merkezlerinde işlenmektedir. Müşteri ve proses uygulama ihtiyaçlarına göre farklı kombinasyonlarda montajları yapılarak 100% test edilen ürünler müşterilere sevk edilmektedir. Tüm ürünlerde izlenebilirlik için tekil QR kodlu etiketler yer almaktadır. Kimya, madencilik, demir çelik, çimento, denizcilik, kağıt, ilaç, gıda, su arıtma, ve diğer genel endüstriyel proses kontrolü uygulamaları PROVAL ürünlerinin yoğun kullanıldığı sektörlerden bazılarıdır. Temel etik değerler çerçevesinde, sürekli gelişim stratejisini benimseyen DORUK ENDÜSTRİ, deneyimli ekibi ile müşterileri beklentileri dâhilinde belirlenen ihtiyaç ve uygulamalarına yönelik ürünler geliştirmeye ve yoğun ihracat politikası ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları