Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

V3 ERP Proje Sorumlusu Finans & Muhasebe Uzmanı

  • 7.06.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

       

                   Verimsoft Yazılım Nebim Yazılım Gold İş Ortağıdır. Hedeflediği sektörlerde büyük perakende zincirleri ve üretim yapan şirketlere Nebim V3 ERP satışı, uygulama ve Satış sonrası destek hizmetleri vermektedir.

                    2022 yılında büyümesini devam ettiren Verimsoft Yazılım gelişen iş potansiyeline uygun olarak,  Muhasebe & Finans & E-Dönüşüm konularında, tecrübeli adayları, Nebim V3 ERP projelerinde görev alacak, ERP Danışmanı pozisyonunda başlamak üzere şirketimize davet ediyoruz.

                    Temel nitelikleri taşıyan adaylara işe alımdan sonra Nebim V3 eğitimleri verilecektir. ERP proje danışman adaylarının özellikle, Müşterinin iş süreçlerinin analiz edilmesi, dokümantasyon, eğitim verilmesi, destek verilmesi konularında çalışacaktır. Adayların öğrenmeye açık, takım çalışmasına önem veren, iletişimi kuvvetli , müşteri ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretebilecek niteliklerde olması beklenmektedir.

                    Proje Danışmanlarının Muhasebe & Finans ile ilgili tüm analiz, uyarlama ve uygulamalardan sorumlu olmak,  Son kullanıcı Eğitim desteği vermek, Dokümantasyon hazırlama temel işleri olacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Muhasebe Departmanında en az 3 yıl görev almış.
  • E-Defter, E-fatura,E-Arşiv uygulamalarını kullanmış
  • Muhasebe Beyannamelerini hazırlamış yada hazırlanmasına yardımcı olmuş
  • Banka, Çek/senet, Kasa, Fatura modüllerini kullanmış
  • Tercihen Maaş Bordro ve sabit kıymet işlemlerini gerçekleştirmiş 
  • Tercihen Perakende Sektöründe çalışmış
  • Yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
  • Esnek çalışma sürelerine sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BAŞARI YAZILIM BİLGİSAYAR DAN.HİZM.SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Verimsoft Yazılım ve Danışmanlık A.Ş.

Verimsoft  sektörel uzmanlığı ile birlikte KOBİ'lerde iş verimliliğini yazılım uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri ile artırmaktadır.
İş birliği içinde bulunduğu firmalara danışmanlıkhizmetleri vererek verimliliğni artırmak,bu firmaların gerek kendi pazarlarında, gerekse dünya boyutunda büyümelerini sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmaktadır.  
Nebim Çözüm Ortağı Gold  olarak V3 ERP yazılımları satış,destek,proje,danışmanlık hizmetleri ve kendi geliştirdiği B2B,Sahada Satış,Shift Yönetimi, WMS gibi uygulamalarının satış ve projelerini gerçekleştirmektedir.
Türkiyede önemli bir müşteri potansiyeli olan şirketimiz son yıllalrda MENA(Middleeast-North Africa) bölgesinde de projeler yapmaktadır. Büyümesini bu bölgede sürdüreyi  hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları