Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Sıfırdan Web sitesi kurabilecek veya mevcut internet sitelerinin yönetim, güncelleme ve geliştirme vb. tüm işleri gerçekleştirebilecek.
Google Adwords, Facebook, Instagram vb. internet sosyal medya reklam modellerine hakim, oluşturulan kampanyalarda geliştirme yapabilecek ve bu süreçleri takip edipyönetebilecek.
SEO konusunda deneyimli ve bilgili
Temel Web teknolojilerinin güncel versiyonlarını iyi seviyede bilen(HTML, Javascript, CSS vb.)
Photoshop, Illustrator, Corel vb. tasarım ve video düzenleme ve montaj programlarında çalışma yapabilen
Tasarım tekniklerini bilen, Web ve mobil eğilimlerini, tarayıcı teknolojilerini ve uygulama tekniklerini yakından takip eden
Açık hava reklamcılığı ile ilgili tasarım yapabilen
Sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına uygun, çözüm odaklı çalışabilecek-
Kurumsal kimlik çalışması yapabilen
Çalışma arkadaşları alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Sıfırdan Web sitesi kurabilecek veya mevcut internet sitelerinin yönetim, güncelleme ve geliştirme vb. tüm işleri gerçekleştirebilecek.Google Adwords, Facebook, Instagram vb. internet sosyal medya reklam modellerine hakim, oluşturulan kampanyalarda geliştirme yapabilecek ve bu süreçleri takip edipyönetebilecek.SEO konusunda deneyimli ve bilgiliTemel Web teknolojilerinin güncel versiyonlarını iyi seviyede bilen(HTML, Javascript, CSS vb.)Photoshop, Illustrator, Corel vb. tasarım ve video düzenleme ve montaj programlarında çalışma yapabilenTasarım tekniklerini bilen, Web ve mobil eğilimlerini, tarayıcı teknolojilerini ve uygulama tekniklerini yakından takip edenAçık hava reklamcılığı ile ilgili tasarım yapabilenSorumluluk sahibi, ekip çalışmasına uygun, çözüm odaklı çalışabilecek-Kurumsal kimlik çalışması yapabilenÇalışma arkadaşları alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

END ENDER ELEKTRİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Bugün
BAŞVUR
ALTINOĞULLARI GIDA
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
GUSTO GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
14.03.2024
YK YATIRIM HOLDİNG AŞ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ZETTA BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ DAN. VE SAN.TİC.A.Ş

Misyonu; Mutlu ettiği çalışanları ve tedarikçi ağı ile müşterilerine kaliteli, doğru, güzel ve zamanında hizmet vermek ve tabiki mutluluğunu, başarısı ile beraber müşterileri ile paylaşmaktır.

Vizyonu; kurulduğu günden bu yana müşteri odaklı yaklaşımı ile bilişim ve teknoloji sektöründe " Kaliteli ve Doğru Hizmet" veren firma olmak hedefindeyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları