Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Proje Sorumlusu / Yazılımcı

  • 6.08.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Beylikdüzü E-5 Üzeri Cumhuriyet Durağından bulunan yaklaşık 4.000 metrekare alana sahip Vetro City binasının 7. katında bulunan spor salonumuz da ve Bahçeşehir Ispartakule'de  bulunan 12.000 M2 spor salonumuzda,Fitness salonu, yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar odası, cafe & restaurant, güzellik merkezi  ve spa bulunmaktadır.

Bünyemizde çalışmak üzere Yazılım Personeli arayışımız bulunmaktadır.Beylikdüzü' ve Bahçeşehir Ispartakule'de bulunan spor salonumuz için,Tercihen Beylikdüzü ve yakın civarlarda ikamet eden yol problemi olmayan,Spor salonumuza ihtiyaçları doğrultusunda yazılım geliştirecek,Çalışma arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

İlgili adayların başvurularını bekliyoruz.
*SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN.
*İLETİŞİM BECERİSİ KUVVETLİ OLAN.
*LİSE VE ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLAN.
*İNGİLİZCE BİLEN
*BİR ÇOK YAZILIM DİLİ BİLEN ( UYGULAMA VE CRM PROGRAMI GELİŞTİRİLECEKTİR.)
ÇALIŞMA ARAKDAŞLARI ARAMAKTAYIZ.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

THE GYM A PLUS FITNESS & SPA

13 Yıldır spor ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren The Gym A Plus Fitness Beylikdüzü'nde kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul Beylikdüzü bölgesinde E-5 kenarında bulunan Vetrocity Residence 7. katındaki THE GYM A PLUS FITNESS & SPA alanında uzman ve spor danışmanlarının gözetiminde hem vücudunuza en uygun spor ve beslenme porogramı uygulamasının zindeliği, hemde sağlıklı ve dinç bir şekilde hayata devam edebilmenin farkını The Gym A Plus Fitness'da yaşayacaksınız.

Hayatın ritminden kaçmak isteyenlere, yaşamlarına farklı bir bakış açısı kazandırabilmenin yanı sıra, farklı bir konsepte Vetro City Residence içerisinde 6000m2'lik spor kompleksine davet ediyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları