Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Stajyeri

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy
  • 16.04.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Heraklet bünyesinde gerçekleştirilecek olan staj programında, adaylara gerçek zamanlı yazılım projelerinde görev üstlenme, teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme imkanı sunulmaktadır. 9 Nisan - 9 Mayıs başvuru formu üzerinden staj başvuruları kabul edilecektir. 10 Mayıs'ta form dolduran kişiler, teorik staj sınav olacaktır. Aday öğrenciler 15 Mayıs'ta email bildirimi ve heraklet.com üzerinden ilan edilecektir.Firma bünyesinde staja kabul edildikten sonra, aday öğrencilerden bir takım çalışmaları staj öncesinde tamamlanması istenmektedir. İşletim Sistemleri, Siber Güvenlik, Web Uygulama Geliştirme, Mobil Uygulama Geliştirme departmanlarının kendi geliştirme programlarını tamamlayan adaylar, firma bünyesinde staja davet edilir. Bilişim Yıldızları Staj Programı, rutin bir staj sürecinden ziyade gerçek proje tecrübesinin oluşturulması ile öğrenilen bilginin kullanılabilen bir bilgi ve sonrasında ürün haline dönüşmesini sağlayan bir süreç olarak görmektedir. Geçmiş dönemde staj programlarında yer alan bir çok arkadaşımız, hali hazırda mühendis ve tekniker pozisyonlarında Heraklet'te değer üretmeye devam etmektedir. Staj süresi 8 haftadır, maaş asgari ücretin %30'udur, öğle yemeği imkanı bulunmaktadır.

İşletim Sistemleri (RTOS/GPOS) - Kontenjan: 2

Savunma sanayii ürünlerinde kullanılmak üzere gerçek zamanlı işletim sistemi mimarileri, Taskscheduling algoritmaları ve unix-like kernel geliştirme işlemleri yapılmaktadır. Bu kapsamdaClockwork işletim sistemi için uygulamalar, BSD tabanlı sistemler için donanım sürücüleri vepaketler, C/C++ ile uygulama ve yerel API geliştirmeleri yapılmaktadır.

Siber Güvenlik (Penetration Test) - Kontenjan: 1

Kurumların yerel ve genel bilgisayar ağlarında donanım, yazılım ve insan kaynaklı güvenlikzafiyetlerinin CEH, OSCP, OWASP sertifikalı sızma testi uzmanları tarafından tespit edilmesi. Sızmatesti işlemlerinde; Linux, Kali, Metasploit, Wireshark, Nessus, Nmap, Burp Suite, Ncrack,Netsparker, Acunetix, SQLNinja vb. uygulamaları kullanılmaktadır.

Web Uygulama Geliştirme (Front-end) - Kontenjan: 1

Web Uygulama Geliştirme, müşterilerin ihtiyaçlarını analiz ederek yazılım tabanlı çözümleritasarlama ve geliştirmeyi hedefler. Bilişim sektöründe çok yol katetmiş bi firma olarak geliştirmişolduğumuz teknolojiler aracılığıyla digital inovasyonu mümkün kılmaktayız. Web UygulamaGeliştirme alanında; JavaScript ES6, jQuery, ReactJs, Vue.js, PHP, Bootstrap, HTML, CSS, SQLteknolojileri kullanılmaktadır.

Mobil Uygulama Geliştirme (Flutter) - Kontenjan: 2

Müşterilerin karmaşık süreçlerine sezgisel analiz metodlarıyla üstün UI/UX tasarımı kurgulayarak,verimlilik artırıcı mobil çözümler getiriyoruz. Mobil Uygulama geliştirme ekibimizingeliştirmelerinde; Flutter, Java-Android, Firebase, SQLite, XML, Swift, teknolojileri kullanmaktadır.Mobil projeler bağımsız veya disiplinlerarası projeler kapsamında geliştirilmektedir.

Aranan Nitelikler

Aranan Şartlar

• Üniversitelerin 4 yıllık programlarının 3. veya 4. sınıfında yer almak.

Tercihen

•Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri, Yazılım Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği
•Teknik becerilerin sınıf dışında uygulanması (örnekler: laboratuvar, araştırma, ders dışı projeekipleri, gönüllülük, kişisel projeler veya önceki staj / iş deneyimi)
• Güçlü sosyal beceriler (örnekler: bir öğrenci organizasyonuna liderlik etmek veya takımlardabaşarılı bir şekilde çalışmak)

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAYA HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Doubletree by Hilton Istanbul Old Town
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
SOLUTO TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
28.02.2024
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
14.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Heraklet Bilişim Teknolojileri