Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Yönetici Asistanı, birden fazla sistemin oluşturulması, uygulanması ve minimal denetimle yönetilmesi, verilen görevleri kaliteli bir şekilde, detaylara dikkat ederek ve sürekli iletişim kurup doğru şekilde yerine getirmeye kendini adamış bir kişidir.

Bu kişi, oldukça iyi bir odağa sahip ve dikkati dağılmadan bir şey üzerinde uzun süre çalışabilir olmalıdır. İnisiyatif alma ve bir işe ağırlığını koyma isteği gösterebilir; fakat davranışlarının öne çıkan özelliği sebat ve kararlılıktır.

Yönetici Asistanı, Lider Danışmanı daha başarılı olması konusunda desteklemeye, becerilerini geliştirmeye ve takım içerisinde destekleyici bir lidere dönüştürmeye kendini adamış bir kişidir.

Takımın başarısı arttıkça, bu kişi Lider Danışmanının işlerine ilişkin tüm yönetimsel görevlerin yüksek etkinlikle, yüksek standartlarda tamamlanmaya devam etmesini sağlamak için ek Takım üyelerinin işe alınmasından, eğitiminden ve yönetilmesinden sorumlu olacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Satıcı ve Alıcı veri tabanı yönetimi, bilgi yönetimi.
  • Arka ofis desteği için sistemlerin kurulumu, uygulanması.
  • Hesapların tutulması, faturaların ödenmesi, maaşlarla ilgilenilmesi, hizmet bedellerinin tahsilatının sağlanması, bütçenin korunması ve mali raporların oluşturulması dâhil olmak üzere tüm mali sistemlerden sorumludur.
  • Tüm sözleşmelerin kapanış sürecini takip eder Tüm sistem ve standartları belgeleyen bir çalışma kılavuzu oluşturur ve gerektiğinde günceller.
  • Müşteri potansiyeli yaratma, online  
  • Tüm ofis ekipmanının alımını, kurulumunu ve bakımını koordine eder
  • Müşteri soruları ve şikâyetleriyle ilgilenilmesinde ilk irtibat noktası olurLider danışmanı ilgilenilmesi gereken tüm problemler veya hususlar konusunda bilgilendirir
  • Eğer olacaksa diğer İdari Destek ekibinin işe alınması, eğitilmesi, onlara danışmanlık etme ve ölçülebilir tutulmalarından sorumludur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SEEWORLD TÜRKİYE
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Dün
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
YÜZYÜZE EĞITIM A.Ş.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
11.01.2024
BAŞVUR
COLDWELL BANKER ALESTA GAYRİMENKUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MARİNA TEAM GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK

Marina Team takımının misyonu, çalıştığımız her ev satıcısı ve ev alıcısı için üst düzey müşteri hizmetleri deneyimi sağlamaktır. Yerel pazarda uzun yıllar çalışarak elde ettiğimiz bilgi birikimi, ev alıcılarımıza ve satıcılarımıza bilinçli kararlar vermek için ihtiyaç duydukları tavsiyeleri sunmamıza olanak tanımaktadır. Marina Team takımının her üyesi, bir ev satarken, ev ararken veya sözleşme görüşmelerinde, her bir müşterinin üstün bir sonuç elde etmesine yardımcı olmak için uzmanlık becerilerini uygulayan, deneyimli bir gayrimenkul uzmanıdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları