Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
SÜRTAŞ MADENİ VE PLASTİK EŞYA İMALAT İHRACAT İTHALAT SAN.VE TİC.A.Ş. Yönetici Endüstriyel Tasarımcı İş İlanı

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI1985 yılında kurulan firmamız, tüm alanlar için; özellikle kozmetik otomotiv, mesrubat (perakende ve toptan satıs) sahalarında kullanılmak üzere, kendi tesislerinde stant üretimi yapmaktadır. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi gereklerine uyumlu ürün, hizmet ve uygun fiyat politikası ile, ürünlerini 90 ülkeye ihraç etmekte olan, POP Display ve Perakende Çözümleri alanında faaliyet gösteren ve sektörde lider konumda olan şirketimizin Tasarım Departmanına “Yönetici Endüstriyel Tasarımcı” pozisyonunda “Baş Tasarımcı “arıyoruz.

BEKLENTİLER :
Motivasyonu ve enerjisi yüksek
İletişim yönü ve ifade biçimi güçlü
Ekibini kucaklayan ve Ekibinin Başarısını önemseyen
Kendi başarısının ve varlığının ekibin başarısından geçtiğinin bilincinde olan
Durumlara göre İtici veya Çekici güç olabilen
Elindeki kartlarla en iyi oyunu çıkarabilen
Zaman yönetiminde hassas ve beklentilerin altını doldurabilecek bir Takım Lideri arıyoruz.
Beklentilerimiz konusunda endişelenme!
O kadarda karmaşık değilkimi zaman basitkimi zaman komplex Ve çoğu zamanda elimizi taşın altına koyup birlikte üstesinden gelebileceğimiz şeyler.
Şu ana dek benzer bir pozisyonda görev aldıysan ya da bir üst aşamaya geçmeyi arzuluyorsan
Bizimle çalışmanı şiddetle tavsiye ediyoruz.
Ekiple çalışırken yanında getireceğin bazı donanımları sana aşağıda hatırlatıyoruz.

Aranan Nitelikler

YETENEKLER :
3ds Max / Rhino / Solid Words  3 boyutlu modelleme programları veya en az biriVray, Corono ve KeyShot  render programları veya en az biriAutoCad / Sketchup Perakende ile ilgili gelen projeleri irdeleyebilecek kadarPhotoshop, Adobe Illıstrator her ikisi veya en az biriMs Office 

DENEYİMLER :
Son olarak işimizin büyük bir parçası üretim.“İmalatta yuttuğun tozlar, ayağına batan yongalar veya aldığın darbelerin bıraktığı izler…Kısacası elinde, cebinde veya heybende ne kadar deneyim varsa onları da beraberinde getir.Bizdekilerle birleştirelim ve paylaşarak büyüyelim.”

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

VİZYON KARAVAN DİZAYN ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
4.03.2024
BAŞVUR
DÖNMEZ YAPI MALZEMELERI ISI SOĞUTMA VE TICARET LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
CONSERA YAPI
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
HVS REKLAM HİZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Dün
MAZERON MİMARLIK DEKORASYON TEKSTİL TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SÜRTAŞ MADENİ VE PLASTİK EŞYA İMALAT İHRACAT İTHALAT SAN.VE TİC.A.Ş.

 
SÜRTAŞ A.Ş
Firmamız 1985 yılında gıda, kozmetik, otomotiv, içecek sektörleri başta olmak üzere tüm alanlara satış stantları, teşhir ekipmanları, üretimi gerçekleştirme amacıyla kurulmuş olup, halen 15000 m2 kapalı ve 10000 m2 açık alan üzerinde özel inşa edilen kendi tesislerinde; ISO 9001 kalite yönetim sisteminin gereklerine uygun olarak üretim yapmaktadır. SÜRTAŞ, stantlarının tasarım ve dizayn aşamasından üretimine, montajından müşterilerinin istediği noktaya teslimatına kadar olan süreç içinde gerekli tüm prosesleri kendi bünyesinde gerçekleştiren entegre bir kuruluştur. Sürtaş müşterisinin siparişine özel tasarım ve stant üretimi yapar.

Faaliyet konusunu yalnızca stant üzerine kuran Sürtaş ; Metal, Tel, Plastik, Vakum ve Ahşap Stant Tasarım ve üretiminde dünyanın önde gelen üretici firmalarından biridir. 300'e yakın çalışanı ve onlarca mühendisi ile 60 dan fazla ülkeye yaptığı ihracat ile stant dizayn ve imalatında büyümeye devam etmektedir.

Sürekli gelişen teknoloji ve dünya standartlarını karşıdan izlemek yerine bu gelişmelerin içinde yer almak ve hatta yön verebilmek için stant üretiminde Sürtaş firması olarak dünya pazarında yerimizi daha da ileri götürmek için takım ruhu içinde çalışıyor ve başarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz.

1985 yılından beri stant ihtiyaçlarında Sürtaş kalitesine güvenen, seçkin Dünya ve Türk markaların sunum ve satışına yaptığımız katkının haklı kıvancını yaşıyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları