Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Satış ve tedarik sürecini yürütmekte olduğumuz, sektöründe lider olmayı hedefleyen İstanbul Beylikdüzün'de bulunan yassı mamül ( sac levha , rulo)  satışı yapan firma için;Depoya gelen ürünleri kontrol ederek teslim almak,Depo düzenini sağlamak,Gelen siparişlere göre sevkiyatların hazırlanması ve sevkiyatının yapılmasının sağlamak,Üretimin ihtiyacı olan ürünleri zamanında imalat birimine aktarmak

Aranan Nitelikler

İstanbul Avrupa yakası tercihen Esenyurt, Avcılar veya Beylikdüzü'nde ikamet eden,Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,İmalatta görev alabilecek,Ekip çalışmasına yatkın,Depo Elemanı,Sevkiyat Elemanı aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Dün
Pelit Pastacılık ve Gıda Sanayi A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Asilkar Hızlı Kargo Taşımacılığı Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
AYIŞIĞI TEKSTİL İNŞ.TURİZM ORG SAN LTD ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZGÜR GRUP DEMİR ÇELİK SANAYİ TİC. A.Ş.

Yeni teknolojileri takip etmeyi, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak, tüm "Özgür Demir Çelik" çalışanlarının katılımı ile "kalite düzeyini" ve "verimliliğini " yükseltmeyi benimsemiş olup " kalitenin ; kontrol edilerek ve geliştirilerek" elde edileceğinin ve uygun malzemeler ile "kaliteli ürünler" tedarik edilmesi gerektiğinin bilinci ile çalışanlarına uyguladığı "eğitim ve motivasyon" ilkesiyle, çevreyi korumayı, içinde yaşadığı topluma karşı duyduğu sorumluluk ve saygının gereği olarak, sektöründe "lider" olmayı amaçlamaktadır.

Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla Özgür Demir Çelik çözüm ortağınız hizmetinizde. Özgür Demir Çelik olarak her zaman sizlere en iyi hizmeti vermek için çaba sarfettik. Özgür Demir Çelik olarak siz değerli müşterilerimizle daha iyi iletişime geçebilmek için web sitemizi oluşturduk. Web sitemiz üzerinden bizle temasa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bize iletebilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları