Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Hasta Danışmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.04.2018
  • 1000+

İş Tanımı

2008 yılından beri faaliyette olan Özel İstanbul On-Ko Tıp Merkezi, 2015 yılından itibaren İstanbul Onkoloji Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Tam zamanlı hekim kadrosu ile hizmet veren merkezimizde kanser tanı ve tedavisine yönelik Radyoterapi, Kemoterapi, PET-CT ünitelerinin yanı sıra tüm poliklinik muayene, tetkik ve tahlil işlemleri ile ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri bulunmaktadır.

Hastanemizde görev alacak Hasta Danışmanı çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Tercihen sağlık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, 
Diksiyonu düzgün, takım çalışmasına yatkın,
Hasta ve hasta yakınlarıyla etkili iletişim kurabilme becerisine sahip,
Anadolu Yakası'nda tercihen Maltepe, Kartal civarında ikamet eden çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖZEL DELTA HOSPİTAL
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL HEKIMLER CERRAHİ TIP MERKEZI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL DELTA HOSPİTAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
MALTEPE ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Onkoloji Hastanesi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
12.02.2024
BAŞVUR
ÖRNEK TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası
3.02.2024
BAŞVUR
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
23.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL İSTANBUL ON-KO TIP MERKEZİ

-İstanbul Onkoloji Hastanesi Tıp Merkezi olarak 2008 yılı Ocak ayında İstanbul’ un oldukça merkezi bir noktası olan Maltepede; E5 Çevreyolu ve Metro istasyonuna yaklaşık 100 metre mesafede kurulmuş, 2015 Ağustos ayından itibaren ise Hastane olarak hasta kabulüne başlamıştır.

-Tamamen yeniden inşa edilen İSTANBUL ONKOLOJİ HASTANESİ binası; en ileri teknolojik alt yapıyı içinde barındıran ‘’HASTANE BİNASI ’’ standartlarına sahip olup, hastaların güvenlik ve konforları ile ilgili her türlü detay düşünülmüştür.

-Alt yapımız hem ayaktan hem yatan hastalara günümüzün en ileri teknolojilerini sunmaktadır. Misafirlerimizin konforlu, güvenilir ve hijyenik ortamlarda ağırlanmaları ilke edinilmiştir.

-Ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerimizdeki ileri teknolojik donanım, ameliyatların riskini en aza indirirken, hijyen  en üst düzeyde olacak şekilde planlanmıştır.

-Hastanemizde uygulanan her türlü tanı ve tedavi, konusunda uzman ekiplerle ve en ileri teknoloji ile sunulmaktadır.

-Uzun yılların tecrübesi ile özellikle Onkolojik hastaların tanı ve tedavileri multidisipliner bir yaklaşımla, uzman ekipler tarafından planlanmaktadır.

-Hastanemiz; bilimsellik ve etik ilkelerden asla ödün vermeyen, daima bilgi ve teknolojik yenilenmeyi hedefleyen, hasta memnuniyetini ön planda tutan, kaliteli ve iyi hizmet sunan, deneyimli ve kalıcı kadrosuyla, hastaya en kısa zamanda ulaşarak hizmet veren bir çalışma anlayışına sahiptir.

Vizyonumuz; 
  • Uzman doktorlarımızla kaliteli sağlık hizmetini toplumumuza ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen sağlık merkezi olmayı hedefliyoruz. 
Misyonumuz; 
  • Deneyimli, takım ruhu içinde çalışan dinamik kadromuz ile kaliteli sağlık hizmeti vermek,Vizyonumuz; Toplumumuzun yaşam kalitesini yükseltmek için güvenilir ve çağdaş sağlık hizmeti sunan, kalitesi sürekli artan ve devamlı gelişen bir kurum olmaktır.    
  • Halkımızın daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesini sağlamak amacıyla; sağlık hizmetlerini tıbbın ulaştığı en son yeniliklerle, tetkik ve tanıya dayalı, standart ve yüksek kalitede sunmak, hizmet kalitemizi sürekli arttırmak amacıyla çalışanları sürekli eğitmek, hasta ve yakınlarının haklarını korumak, tedavinin her aşamasında bilgilendirmek ve eğitmek, kaliteli hizmeti uygun maliyetle sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak, uzman doktor ve personeli ile; hastalarımızla yakın, sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki kurmanın ana görevimiz olduğunu düşünüyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları