Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi Teknolojileri Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.09.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

KOÇSİSTEM iş ortaklığı çerçevesinde,sektöründe lider firmamıza büro teknolojileri (PC, Notebook, Printer, Fax, vs.) tamiri ve bakımı hakkında deneyime sahip, yerinde arıza tespiti yapabilecek ve/veya arıza giderebilecek B Sınıfı sürücü belgesine aktif araç kullanabilen prazantabl, güler yüzlü, tecrübeli Uzman TEKNİSYEN takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

 

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,

Tercihen Deneyimli,
B Sınıfı sürücü belgesine sahip,
Prazantabl,
Dinamik, güler yüzlü,
Verilen görevi zamanında yerine getirebilen,
Takım çalışmasına yatkın,


Takım arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
YEDİYOL HOLDİNG
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
MANA TR AKADEMİK DANIŞMANLIK
İstanbul Anadolu Yakası
25.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İZ TEKNOLOJİK ALETLER TİCARET A.Ş

-İz Teknoloji Servisi;hali hazırda var olan klasik teknik servis anlayışını,modern servis çözümlerine dönüştüren yeni nesil bir teknoloji servisidir. 

-İz Teknoloji Servisi olarak 30 yıllık tecrübemiz ve yeniliklerde öncü olan ekibimizle beraber,Türkiye’nin her yerinde sahip olduğumuz operasyon gücümüzle, siz tüketicilere veMarkalara teknoloji servisi hizmetleri veriyoruz.Tüm tamir ettiğimiz elektronik cihazlara 1 Yıl Ek Garanti Sigortası hediye ederek,hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize değer katıyoruz.

-Türkiye’nin ilk Teknoloji Servisi olmanın ayrıcalığını, hizmet çeşitliliğimizi tüm Türkiye’desunarak , siz müşterilerimize farklı ve kaliteli hizmet deneyimlerini yaşatıyoruz.

-Yeniliklerin ve ihtiyaçların hiçbir zaman bitmeyeceği bu teknoloji yolunda, sorunlarınızı çözenbir ekip olarak , hizmet kalitemizi ve memnuniyetinizi en üstte seviyede tutarak sizmüşterilerimiz için ilerlemeye devam edeceğiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları