Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İş Güvenliği Uzmanı Hatay Bölgesi
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
Hatay, Osmaniye...
Son 1 Ay
İşyeri Hekimi - İzmir - Tam Zamanlı
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İzmir, Manisa
Son 1 Ay
İş Güvenliği Uzmanı Tersane İstanbul
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
A/B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Tersane İstanbul
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
İş Güvenliği Uzmanı C ve Teknikeri
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
Zonguldak, Bartın...
8.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

İş Güvenliği Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 13.09.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

İstanbul ili Avrupa Yakası, Karaköy bölgesinde bulunan Türkiye'nin en büyük ve en prestijli projelerinden biri olan Kruvaziyer Limanı İnşaatı Projesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere haiz Tam zamanlı C Sınıfı iş güvenliği uzmanları aranmaktadır;

Aranan Nitelikler

Teknik Beceriler

  • Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
  • Mesleği ile ilgili teknik form ve dokümanlara hakim,
  • OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygulamaları hakkında bilgi sahibi,
  • Mesleği ile ilgili mevzuata hakim,
  • Kurumsal raporlama ve yazışma dillerine hakim,
  • İnşaat ve/veya ağır sanayi sektörlerinde en az 2 yıl deneyimli,

Kişisel Beceriler

  • Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
  • Sözlü, yazılı ifade ve temsil yeteneği gelişmiş,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Güçlü iletişim ve ikna yeteneğine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Sürekli gelişime ve öğrenmeye açık,
  • Organizasyon yeteneği gelişmiş,
  • Planlı ve programlı çalışmaya ve sorumluluk duygusuna sahip,
  • Hedef, çözüm ve sonuç odaklı,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Vardiyalı çalışabilecek,

İstanbul ili Avrupa Yakası Karaköy bölgesinde bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere Tam zamanlı C Sınıfı iş güvenliği uzmanları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Experto Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Aş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Experto Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Aş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Experto Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Aş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Manisa
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bayburt, Manisa, Antalya, Samsun
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL ENTEGRE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Karaelmas İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Tic.A.Ş.

Neler Yapıyoruz ?
  • 50.000 +Risk Değerlendirmesi
  • 5.500 +Uzmanlık Hizmeti
  • 40 İlde Hizmet
  • 260.000 +Kişinin Sağlığı Bize Emanet


-İnsanoğlunun var olduğu günden beri değişen ve gelişen yaşam koşulları, bizleri sürekli yeni üretim ve tüketim alanları aramaya yönlendirmektedir. Her ne kadar üretim yöntemleri ilkel yapıdan teknolojik yapıya doğru eğilim gösterse de her teknoloji beraberinde karşımıza sağlık ve güvenlikle ilgili tehlikeler, bu tehlikelerden doğan riskler ortaya çıkarmaktadır. Bu tehlike ve riskler sonucu ise iş kazaları meydana gelmektedir.

-Ülkemizde her 6 dakikada bir iş kazası olmakla beraber her 6 saatte bir de 1 çalışanımız hayatını kaybetmektedir. Ülkemiz iş kazaları istatistiklerinde Avrupa’da ilk sırada olmasının yanında dünyada ise 3. sırada yer almaktadır. Buradan anlaşılıyor ki; ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği konularında, işverenlerimize, iş güvenliği uzmanlarımıza, işyeri hekimlerimize ve çalışanlarımıza önemli sorumluluk ve görevler düşmektedir.

-Güvenli çalışma ortamlarının sağlanması ve devamlılığı açısından, proaktif yaklaşımın ne kadar önemli olduğunun çok iyi anlaşılmış olduğu bir dönemde yaşamaktayız. Sadece işyerlerinde çalışanların değil aynı zamanda işveren ve yönetim kadrosunun da yeterli güvenlik kültürüne sahip olmaları ve bu konuda gerekli iradeyi ortaya koymaları büyük önem taşımaktadır.Bu alt yapıyı ve kültürü oluşturmak için yönetim kadrosu da dahil olmak üzere işyerlerindeki tüm çalışanların eğitimi ve bilgilendirilmesi gerekmektedir.

-Biz iş güvenliği uzmanları ve işyeri hekimlerinin temel amacı iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yaşam tarzı haline getirerek, Türkiye’nin bu kültürü benimsemesine katkıda bulunmaktır.

-İnsan hayatının tartışmasız en önemli konu olduğunu benimseyen şirket ortaklarımız bu maksatla bir araya gelerek bir firma çatısı altında 2013 yılında birleşmişlerdir. Şirket kurucularımız konusunda tecrübeli ve yetkin işyeri hekimleri ile iş güvenliği uzmanlarından oluşmaktadır. Mesleğin içinden gelen kurucularımızın olması verilen hizmetin de kalitesini ortaya koymamızda büyük avantaj sağlamaktadır.

-Zonguldak ve Antalya illerinde hizmet vermeye başlayan grup firmamız hızla bölgesindeki en büyük iş güvenliği ve iş sağlığı firmalarından biri haline gelmiştir. Batı Karadeniz ve Akdeniz sınırlarını geliştirme çalışmaları devam eden firmalarımızın Ege Bölgesi hizmeti de yakın bir zamanda faaliyete girecektir. Tüm bilgi ve tecrübelerimizi çalışanlarımıza aktararak firmalara en etkili, en doğru, en kalıcı çözümleri sunmak temel hedefimizdir.

-Uzman ve tecrübeli kadromuz ile insan ve çevre sağlığını, güvenliğini etkileyen konularda işletmelere, günümüz teknolojisinin ışığında eğitim, danışmanlık ve uzmanlık hizmetleri sunmaktayız. Grubumuz bünyesindeki profesyonel A, B ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları, tecrübeli işyeri hekimleri ile dinamik ve fark yaratan bir takım olmayı başarmıştır.

-Karaelmas İş Sağlığı ve İş Güvenliği Merkezi ve İgsus İş Güvenliği Uygulama Sistemleri Merkezi firmalarının iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimleri olarak, işyerlerinizde sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarının oluşturulmasına, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesine katkı sağlamaya ve değerli firmalarınızın iş kazası yaşamadan önce çözüm ortağı olmaya hazırız.

Misyonumuz;

  • Hizmet verdiğimiz firmaların gözünde ulaşılan başarılı konumunu sürekli geliştirerek iş güvenliği ve işçi sağlığı hizmetlerinde Türkiye'de en iyi olmak, methodolojik bilgisi yüksek, dinamik, yetkin ve tecrübeli kadrosuyla, çalışan ve müşteri odaklı mükemmel hizmet veren, faaliyetleri ile ilgili ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ederek, sunmakta olduğu hizmetlerde dünya standartlarına uygun, en iyiyi, en doğruyu, gelişen teknoloji ve bilimle en uyumlu olanı uygulayarak adından söz ettiren çalışan topluluğunu yaratmaktır.

Vizyonumuz;
  • Çalışma alanlarında çalışanların sağlığını, güvenliğini ve çevreyi tehdit eden olumsuz etkileri, modern tekniklerle belirli bir sistematik içerisinde akılcı ve gerçekci şekilde inceleyerek; hizmet verilen firmaların karşılaştığı tehlikeler ve bunların oluşturduğu risklere, hukuki yükümlülükleri de karşılayacak şekilde kalıcı çözümler getirmektir.
  • Firmalarla aramızda ki en büyük bağın dürüstlük ilkesi olduğu bilinci ile hareket ederek; Firmalarla ilgili tüm bilgi ve kayıtların gizliliğine riayet ederiz. Sadece deneyim ve yetkinliğimiz olan işleri kabul edip gerçek dışı ya da vaat edici hizmetlerden kaçınmak temel prensibimizdir. Hizmet verdiğimiz firmalara kendi uzmanlarını yetiştirmeleri konusunda yardımcı olmak, ödedikleri ücret karşılığı aldıkları hizmetin kontrolünü nasıl sağlamaları gerektiğini de göstermek temel görevlerimiz içerisindedir.
  • Ticari bir şirket altında yer alarak, birlik ve beraberliğimizin gücü ile bilgi ve tecrübelerimizi içimizde rahatça paylaşmanın getirmiş olduğu avantajları firmalara hizmet olarak sunmaktayız. Değerli firmalarınız bizlerden hizmet aldıklarında sadece sözleşme imzaladıkları tek bir uzmanın bilgi ve tecrübesini değil aynı zamanda kadromuzdaki tüm uzmanların bilgi ve tecrübelerini almış olacaklardır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları