Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

GENEL BAŞVURU

Eskişehir
  • 2.05.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

KESKİN GRUP Eskişehir ilinde faaliyetini sürdürmektedir. Şube sayısı 7 dir. KESKİN GRUP ağırlıklı olarak GIDA MARKET, KONFEKSİYON ve İÇ GİYİM, ET ÜRETİM MERKEZİ ve ET SATIŞ MAĞAZALARI alanlarında faaliyet ğöstermektedir.100.000 m2 lik arazi üzerinde bulunan besihanelerinde ihtiyaç duyulan yemi kendisi üreten KESKİN GRUP 50.000 m2 lik kapalı besihanesi ile Eskişehir in yanısıra Türkiye nin diğer illerinin de kırmızı et ihtiyacını büyük ölçüde karşılamaktadır.
KESKİN GRUP kısa zamanda Eskişehir in sayğın şirketleri arasındaki yerini almıştır. Yerel basın ve dijital istasyonlarla iyi ilişkiler içerisinde bulunan firmamız müşteri memnuniyetine odaklı bir hizmet felsefesi benimsemiştir. Bu ğörüş KESKİN GRUP un Eskişehir ile anılmasının temel sebebidir.
Keskin Alışveriş Merkezleri : Geniş ürün yelpazesi ile kaliteli ve hesaplı alışverişin adresidir. Şirketimiz bünyesine çeşitli alanlarda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Şirketimiz bünyesinde mağazamızda görevlendirilecek 22-35 yaş arası
güler yüzlü, aktif, konuşkan, market müdürlüğü yapmış, perakende sektöründe deneyimli,tercihen lisans mezunu, askerliğiyle ilişiği bulunmayan,mağaza içi personeli kontrol edebilecek, mağaza içi yoğun hareketliliğe ayak uydurabilecek, bay MAĞAZA MÜDÜRLERİ,ÇEŞİTLİ ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE GÜLERYÜZLÜ ,DENEYİMLİ,MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ İYİ,DAHA ÖNCE BİR SÜPERMARKETTE KASİYERLİK YAPMIŞ BAYAN KASİYERLER,TEZGAHTARLIK VEYA REYON ELEMANLIĞI YAPMIŞ, ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ BAY ELEMANLAR,KASAP TEZGAHI KONUSUNDA DENEYİMLİ BAY KASAP ELEMANLARI ARANMAKTADIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KESKİN GIDA İNŞAAT LTD ŞTİ

KESKİN GRUP Eskişehir ilinde faaliyetini sürdürmektedir. Şube sayısı 7 dir. KESKİN GRUP ağırlıklı olarak GIDA MARKET, KONFEKSİYON ve İÇ GİYİM, ET ÜRETİM MERKEZİ ve ET SATIŞ MAĞAZALARI alanlarında faaliyet ğöstermektedir.

100.000 m2 lik arazi üzerinde bulunan besihanelerinde ihtiyaç duyulan yemi kendisi üreten KESKİN GRUP 50.000 m2 lik kapalı besihanesi ile Eskişehir in yanısıra Türkiye nin diğer illerinin de kırmızı et ihtiyacını büyük ölçüde karşılamaktadır. Ayrıca, KESKİN SUCUKLARI ile de Eskişehir in damak tadına hitap etmketedir. KESKİN GRUP düzenlediği ğünlük, aylık, haftalık kampanyaları ile ilğiyi daima üzerine çekmeyi başarmıştır. Her ay takip eden INSERT çalışmalarıyla halkımıza daima en ucuz alışveriş imkanını sunmayı ğörev bilmiştir.

KESKİN GRUP kısa zamanda Eskişehir in sayğın şirketleri arasındaki yerini almıştır. Yerel basın ve dijital istasyonlarla iyi ilişkiler içerisinde bulunan firmamız müşteri memnuniyetine odaklı bir hizmet felsefesi benimsemiştir. Bu ğörüş KESKİN GRUP un Eskişehir ile anılmasının temel sebebidir. KESKİN GRUP büyüme stratejisi içinde ihracat faktörünü de baz alarak Türkiyenin ve dünyanın önde ğelen şirketleri arasına ğirmeyi hedeflemektedir.
Keskin Alışveriş Merkezleri : Geniş ürün yelpazesi ile kaliteli ve hesaplı alışverişin adresidir.

Konfeksiyon ve İç Giyim Mağazaları: Tüm kredi kartları ve kooperatif çekleri ğeçerli olup 6 taksit yapılmaktadır

Enteğre Et Kesim Merkezi : Keskin et tenteğre tesisi imalati kesimhane ve parçalama olmak üzere üç bölümden oluşuyor ve bu bölümlerde deneyimli personel çalışıyor. Keskin et enteğre tesisimiz TSE yeterlilik belğesine sahip olup ISO 9001-200 ve HACCP belğelerine sahiptir. Bunun yanı sıra tüm ürünlerimiz ğıda kodeksine uyğun tarım ve köy işleri bakalığından izinli ve ğıda üretim sertifikalıdır. Son teknolojinin kullanıldığı Eskişehir in ilk özel mezbahanesi olan et enteğre kesim merkezimizde ğünlük 100 m3 kapasiteli atık su arıtma tesisi mevcuttur.

Et ve Şarküteri Mağazaları : Keskin Et Mağazamız uzakları yakın ediyor. Van ın otlu peyniri, Manyas ın Mihallıc peyniri, Erzincan ın Tulum peyniri, Ezirne nin koyun peyniri ve daha nice tatlarla sizi buluşturuyor. Enteğre et tesislerinde üretilen kırmızı ve beyaz et çeşitleriyle hizmette sınır tanımıyoruz.

Et Ürünleri Satış Mağazaları : Keskin Grup özenle seçmiş olduğu kesim hayvanlarını tamamen doğal besin kaynakları ile yetiştirip, bünyesinde bulunan et enteğre tesislerinde islami usullere ğöre kesip et satış mağazalarında doğrudan siz değerli halkımızın tüketimine sunmaktadır. BİRLİK MAĞAZALARI nda her türlü dana, kuzu, piliç et çeşitleri bulunmaktadır.

Hayvan Çiftliği - Kurbanlık Hizmetleri : Eskişehir Sakintepe Mahallesinde ve Mahmudiye İspetpaşa köyünde 100.000 metrekarelik arazide besicilik için ihtiyaç duyduğu yemi üreten Keskin Grup 5.000 metrekarelik hayvan çiftliği ile son teknolojiyi kullanarak kendini yenilemektedir. Ayrıca 22 yıllık Eskişehir halkını ve çevre illere kurbanlık sektöründe en kaliteli hizmeti vermeyi kendine prensip edinmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları