Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İhracat Satış Temsilcisi
KLEPSAN KLAPE VANA ÖLÇÜ ALETLERİ SAN. TIC. LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Kalite Mühendisi
KLEPSAN KLAPE VANA ÖLÇÜ ALETLERİ SAN. TIC. LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Makine Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.08.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Hadımköy-Arnavutköy bölgesinde Vana ve Su Sayacı üretimi yapan fabrikamıza Makine aranmaktadır.

Aranan Nitelikler


*Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Endüstri Mündisliğinden mezun,

*MS Office programlarına hakim,

*Hadımköy'deki fabrikamızda görevlendirilecek,

*Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış
 
Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
GO KLİPS TEKSTİL ve MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SELKOÇ ISITMA VE SOĞUTMA OTOMASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KLEPSAN KLAPE VANA ÖLÇÜ ALETLERİ SAN. TIC. LTD. ŞTI.

-Kurulduğu günden bu yana üretimde kaliteyi ve siz değerli müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getirmeyi kendisine ilke edinmiş,sektörün öncü firmalarından olan KLEPSAN sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir.

-KLEPSAN 1970’li yılların başında İstanbul Perşembe pazarı’ndaki Yanık Kapı Han da imalat sektörüne adım atmıştır. Firmamız sunduğu kalite hizmetin, ürettiği ürünlere ve kendisine duyulan güvenin getirdiği talep artışının karşılanabilmesi amacıyla 1994 yılında ikitelli organize Sanayi Bölgesi’nde 2000m2 kapalı alana sahip fabrikası ile üretimine devam etmiş ilerleyen süreçte Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizinde karşılaştığı Çin malı ve kalitesi sorgulanan ürünlerin istilasına karşı yatırım bayrağı açan

-KLEPSAN 2005 yılında Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 15000m2 kapalı alana sahip yeni fabrikasının temellerini atmış ve 2007 yılı başında tüm imalatını bu yeni fabrikaya alarak üretimine devam etmiştir.

-KLEPSAN artan üretim kapasitesi ve gelişen teknolojik yapısı ile Türkiye’de olduğu gibi dünya piyasalarında da tanıtılmaya 2007 itibari ile başlamış olup diğer dünya devletlerinden de hakettiği ilgiyi görmüş geçen iki sene gibi kısa bir sürede ihracat yaptığı ülke sayısını 9 a çıkartmıştır. Bu sayıyı arttırmak için yeni görüşmeler hız kesmeden devam etmektedir.

-Kurulduğu günden bu yana Pazar payını,ürün yelpazesini ve makine parkurunu sürekli arttıran,müşteri memnuniyeti,ürün güvenirliği ve ülke ekonomisine verdiği katma değerden onur duyan KLEPSAN çalışanlarının siz değerli müşterilerimize bilinçli ve kaliteli hizmet sunmasıyla beraber kazançlı birliktelikler sağlamayı hedeflemektedir.

-KLEPSAN olarak yeni fabrika binamız ve merkez ofisimizle, en son teknoloji ile donatılmış makine parkurumuzla,deneyimli ve professionel satış ve üretim ar-ge kadrosu ile, TSE (TS3148- TS3147- TS579-EN 331),ISO 9001:2000,PCT (GOST) kalite belgeleri ile ve Türk malı Ürün üretmenin verdiği gururla siz değerli müşterilerimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.

VİZYONUMUZ;

  • Bize duyulan güveni, ürünlerimizde ki kalite anlayışımızı, sürekli kendini yenileyen üretim, satış ve kurumsal yönetim anlayışıyla birleştirmektir. Böylece yurt içinde sağladığımız başarıyı yarınlara da taşımak ve aynı başarıları yurt dışında da gerçekleştirerek ülke ekonomisine kazandırdığımız katma değeri en üst düzeye çıkartıp sektörün gelişmesinde lider rol oynamaktır.

MİSYONUMUZ;

  • İmalat sektörünün ve dolayısıyla ülkemizin yerli sermayesinin kuvvetlenmesine katkıda bulunmak ve istihdam düzeyini sürekli arttırabilmek için, kurumsal bir yönetim anlayışı çerçevesinde, ileri teknoloji düzeyindeki makinalaşma ve eğitimli personel yardımıyla, kaliteden ödün vermeden kapasiteyi arttırmak ve üretimini yaptığımız sarı-pirinç ürünlerinin satışı ve/veya uygulamalarında rol alan sizlere vazgeçilmez bir iş ortağı olabilmektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları