Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.09.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

        BEYLİKDÜZÜNDE BULUNAN MOBİLYA SATIŞ MAĞAZAMIZDA SATIŞ TEMSİLCİSİ OLARAK GÖREV ALACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI SHOWROOM SATIŞLARI İLE İLGİLİ İŞLEMLERİ YÜRÜTEBİLECEK VE SATIŞ İŞLEMLERİNİ TİTİZLİKLE SAĞLAYIP KONTROL VE TESLİMATA KADAR OLAN SÜRECİ TAKİP EDİP MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAYABİLECEK

Aranan Nitelikler

PERAKENDE MOBİLYA SATIŞINDA TECRUBELİ

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÜLLE ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ EMLAK DAN.SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

lucca luxury

 Lucca, 1964 yılında dünya çapında mobilya üretiminde lider olma fikri ile kuruldu. Pazardaki hassas konumu sayesinde başarısı gün geçtikçe artti. Lucca klasik ve çağdaş mobilyada geleneksel dünya görüşünü vurgulamaktadır. Üretimi Lucca tarafından gerçekleştirilen mobilyaların her bir parçasında özetle özgünlük, güvenilirlik ve eşsizlik barınmaktadır.

Lucca üretimi denince öncelikle akla gelen iki kelime el becerisidir. Üretim proseslerinin her aşamasında ürünlerimizin her bir parçası yüksek teknoloji ve kaliteli malzemeler ile eşsizleştirilmiştir. Elde edilen sonucu etkileyen en önemli faktor her bir parçanın zarif zannatkar becerisinin büyük bir özenle içiçe geçmesinin altında yatmaktadır. Cila , kaplama, Kristal, ve değerli ahşap yüksek teknoloji ile monte ve dekore edilerek bitirilmektedir. Birbirini takip eden aşamalarda renklendirme,antik cila, gümüş ve altın varak uygulamaları yer almaktadır.

Üretim birimimiz 5 bin m2’lk alan üzerine kurulmuştur. Üretim birimindeki tüm aşamalar müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve memnuniyetini sağlamak amacı ile Lucca tarafından tek tek control edilmektedir. Her bir parça şekil, kalite ve prestij açısından en iyi verimi elde etmek için tasarlanmıştır.

Lucca’nın üretim başarısı ile uluslararası basamağı arasında güçlü bir ilişki vardır. Bu iki faktör birbirinden beslenerek büyümektedir. Aynı zamanda firmanın güçlü kozmopolit boyutu, ileri görüşlü fikirlerin yaratılmasını desteklemektedir. Lucca’nın ihracatta Avrupa’dan Rusya ya , Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya ve Afrika kıtası ile çevrelenen geniş bir yelpazeye hizmet vermektedir. Şirketin coğrafi olarak tanımlanamaz varlığının yanısıra kaliteli ürün ve kusursuz hizmet anlayışı Lucca’yı zirveye taşımaktadır.

Dünya’da geniş bir yelpazede ihracat yapan Lucca’nın temel referansı ürettiği kaliteli ürünlerin sürekliliği ve müşterilerinin memnuniyetidir. Lucca’nın satış hacmi %90 dış Pazar hedeflidir.

Lucca markasına ve sürekli yatırımlarına inanıyor.
Müşteri memnuniyeti ve en iyi hizmet yolunda çalışmalarına devam ediyor!

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları