Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Logo Sistem Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe
  • 4.12.2018
  • 20 - 50

İş Tanımı

Logo Yazılım A.Ş'nin ürettiği yazılım ürünlerinin (GO3, Tiger3, Tiger3 Enterprise, Logo Mind Navigator Enterprise, e-fatura, e-arşiv, e-defter) kurulum, yerinde destek, tele destek ve danışmanlık hizmetlerinin kurumsal müşterilerimize verilmesi.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İşletme, İktisat ve tercihen Endüstri Mühendisliği, İstatistik, Matematik bölümlerinden mezun,
  • GO3, Tiger3, Tiger3 Enterprise, Logo Mind Navigator Enterprise, e-fatura, e-arşiv, e-defter uygulamaları ve Windows işletim sistemlerinde en az 2 yıl tecrübeli,
  • Veritabanı (microsoft sql) ve donanım konularında bilgi sahibi,
  • Tercihen VB Script konusunda bilgi sahibi,
  • Araştırma ve geliştirme odaklı,
  • İletişim ve temsil gücü yüksek, 
  • Problem çözme yeteneği kuvvetli, 
  • İnsiyatif alabilen ve ikna yeteneği yüksek,
  • Strese dayanıklı ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayacak,
  • Ekip çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Tercihen oto ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Netveri Bilgisayar Danışmanlık ve Tic.Ltd.Şti


2000 yılında kurulan NBD, bilişim sektörüne sürekli ve toptan çözüm üreten bir hizmet anlayışıyla çözüm olanakları geliştirmek amacıyla faaliyetlerine başlamıştır.

NBD, firma ve işgücü verimliliğini artırma konusunda ve piyasadaki ticari sistemi analiz etmiş uzman arkadaşlarla kadrosunu geliştirerek güçlendirmiştir.

NBD, tüm sektörlerde; büyük ve orta ölçekli işletmelere, -içinde bilişim sistemleri ve uygulama çözümleri bulunan- anahtar teslim projeler geliştirmektedir.

Amaç, “bugün için çözüm” yerine “sürekli çözüm” sağlayan bilişim sistemleri ve uygulama yöntemleri geliştirerek, şirketlerin iş süreçlerine değer kazandıran bir çözüm sağlayıcı olarak konumumuzu güçlendirmeyi, işletmelerin çözümlerimizi ve uzmanlığımızı etkili bir biçimde kullanarak işlerini başarıyla geliştirmelerini sağlayan lider bir şirket olarak tanınmayı hedeflemekteyiz.

Güçlü bir müşteri hizmetleri politikasına dayalı, uzun vadeli müşteri ilişkileri kurmak ve müşterilerimizin beklentilerini karşılamak amacıyla global varlığımızı genişletmeyi hedeflemekteyiz. Hedeflediğimiz pazar için uygulanabilir çözüm sağlayıcı olarak lider olmaktır. Bu konum, uzun vadeli bağlılıkla kazanılacak ve korunacaktır. Bu bağlılık, öngörülebilir çözümler, güçlü faaliyet ve global stratejiye dayalı bir yürütme anlayışıyla sağlanacaktır.

Gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde NBD, sadece paket programlar satıp bozulduğunda teknik desteğini veren bir kuruluş olmaktan öte müşterilerini yönlendiren, sorularını cevaplayan, programların işleyişine sadece teknik anlamda değil, etkili ve verimli kullanım açısından da katkıda bulunmayı hedefleyen kuruluş yaratmayı ilke olarak benimsemiştir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit edip, onlara ihtiyaçlarından fazlasını vermemek, sistemlerini gelişen teknolojilere paralel olarak sürekli kılmak ve onları teknoloji dünyasındaki fırtınalardan haberdar etmek kendimize prensip edindiğimiz bir ilkemizdir.

NBD' nin misyonu; küreselleşen dünya pazarlarında işletmelerin verimlilik ve kârlılığını arttırıcı çözümleri bilişim teknolojilerini kullanarak sunmaktır. Bu misyona yönelik olarak NBD, kuruluşların verimliliklerini arttırıcı, kullanımı kolay, teknolojik yeniliklere uyumlu yazılım ve hizmetler üretmekte, bunların satış ve satış sonrası eğitim ve destek hizmetlerini vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları