Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yurtiçi Saha Satış Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.07.2018
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yüksek kaliteli, boru kelepçesi ve askı sistemleri üretimine 2005 yılında başlayan NORM BAĞLANTI; ürün çeşidini, ürün kalitesini ve üretim kapasitesini sürekli geliştirerek, yatırım ve üretime devam etmektedir.

Norm Bağlantı ürünlerinde, ISO 9001:2008, TSEK ve GOST direktifleri doğrultusunda kesintisiz denetim altında tutulan imalat ve satış sürecinde, hammadde tedariki, ürün teslimi ve müşteri ilişkilerini de kapsayan tüm safhalarda toplam kalite anlayışı esas alınarak, ilgili standartların belirlediği değerlerin de üzerinde üstün özellikler sağlanmaktadır.

Standart ürünlerimiz arasında yer alan boru kelepçesi, dübel, rot, perfore kanal, U-bolt gibi bağlantı ve tespit elemanlarının yanında, tamamlayıcı ürünler ve müşteri taleplerine bağlı özel ürünler de üretmekteyiz.

Türkiye sathında bayilerle işbirliği olan Norm Bağlantı, aynı zamanda Almanya, Belçika, Hollanda, İspanya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Beyaz Rusya, Azerbaycan, Irak, Ürdün, Lübnan, Mısır ve Suriye’ de distribütörlükler vererek tanınan ve aranan bir marka haline gelmiştir.

Deneyimli kadrosuyla Norm Bağlantı verimlilik, süreklilik, zamanında teslimat ve müşteri odaklılık ilkeleri doğrultusunda daima yenilikçi fikir ve rekabetçi çözümler üretmeye devam edecektir.


Boru bağlantı elemanları imalatı yapan firmamıza aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır.

  • Bayilerimizle olan ilişkilerin koordine edilmesi,
  • Görevlendirildiği bölgedeki bayilerin ziyaret edilmesi,
  • Yurtiçi devam eden projelerin takibini yapmak, raporlamak ve ürün grubumuzla ilgili teknik bilgi sağlamak.
  • Mekanik tesisat taahhüt firmaları ve Mekanik tesisat proje firmalarıyla gerekli görüşmeleri ve yazışmaları yaparak raporlamaları yapmak,
  • Rakip firma analizi yapmak,
  • Müşteri bağlılığının ve memnuniyetinin arttırılmasına yönelik faaliyetlerde etkili olma, Crm programını etkin bir şekilde kullabimek ve düzenli rapor oluşturmak.
  • Crm programını etkin bir şekilde kullabimek ve düzenli rapor oluşturmak.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen Üniversitelerin makine mühendisliği ve ilgili mühendislik bölümünden mezun,
  • Satış Pazarlama konusunda en az 1 yıl deneyimli,
  • Sektörel ve bölgesel ticari analizleri yapabilecek, portföy oluşturabilecek,
  • Tercihen İngilizce yazma ve okuma bilgisine sahip
  • Proje mühendisliği konusunda tercübeli yada konusunda uzmanlaşmak isteyen yeni mezun, (Autocad bilgisi olan mekanik projeleri okuyup anlaya bilen)
  • Solidworks ve Revit bilgisi olan ve / veya öğrenmeye istekli)
  • Veri analizi yapabilen, raporlama ve rapor sunma yönü güçlü,
  • MS OFFİCE programlarını etkin şekilde kullanabilen
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yanısıra organizasyon yeteneği güçlü, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri kuvvetli,
  • Hedef odaklı çalışma anlayışına sahip ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Müşteri odaklı, müşteri ilişkileri ve yönetiminde etkin,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Aktif olarak araç kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Antalya, Bursa, Manisa, Aydın, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
26.03.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
25.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Norm Bağlantı ve Tesbit Elemanları San. Tic. Ltd. Şti.

İstanbul Hadımköy’de Boru Bağlantı ve Tespit elemanları üretimimizi 2500 m² kapalı, 1500 m² açık alana sahipfabrikamızda yapmaktayız. Bu ürünleri fabrikamızda ve Ümraniye’deki Anadoluyakası depomuzdan, yurtiçi ve yurtdışındaki bayilerimiz kanalıyla sektöre arz etmekteyiz.

Yüksek kaliteli boru kelepçesi ve askı sistemleri üretimine 2005 yılında başlayan NORM BAĞLANTI; ürün çeşidini, ürün kalitesini ve üretim kapasitesini sürekli geliştirerek, yatırım ve üretime devam etmektedir.

Norm Bağlantı ürünlerinde, FM, UL, ISO 9001:2008, TSEK, TUV ve GOST direktifleri doğrultusunda kesintisiz denetim altında tutulan imalat ve satış sürecinde, hammadde tedariki, ürün teslimi ve müşteri ilişkilerini de kapsayan tüm safhalarda toplam kalite anlayışı esas alınarak, ilgili standartların belirlediği değerlerin de üzerinde üstün özellikler sağlanmaktadır.

Standart ürünlerimiz arasında yer alan boru kelepçesi, dübel, rot, perfore kanal, U-bolt gibi bağlantı ve tespit elemanlarının yanında, tamamlayıcı ürünler ve müşteri taleplerine bağlı özel ürünler de üretmekteyiz.

Türkiye genelinde bayilerle işbirliği içinde olan Norm Bağlantı, aynı zamanda Almanya, İsviçre, İngiltere, Belçika, Hollanda, İspanya, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Avustralya, Ukrayna, Rusya, Beyaz Rusya, Azerbaycan, Pakistan, Türkmenistan, Ermenistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Irak, İran, Ürdün, Suriye, Kuzey Kıbrıs, Lübnan, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan, Mısır, Fas, Libya, Gana ve Mauritus Adaları’ nda distribütörlükler vererek tanınan ve aranan bir marka haline gelmiştir.

Deneyimli kadrosuyla Norm Bağlantı verimlilik, süreklilik, zamanında teslimat ve müşteri odaklılık ilkeleri doğrultusunda daima yenilikçi fikir ve rekabetçi çözümler üretmeye devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları