Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Okul Öncesi Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 29.04.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Bahat Grubu sağlıktaki başarılarından sonra eğitimdeki yatırımlarıyla da dikkat çekmeye başladı. Sağlık alanındaki kurumsallaşmasını eğitime de taşıyan Bahat Grubu 0-6 yaş arası eğitime yeni ve farklı bir hizmet anlayışı ekleyerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitiminde biz de varız dedi.

Bahat Sağlık Grubu anaokulunun ilki 2008 yılında İkitelli’de Batı Yıldızı Kreşi ismiyle açıldı. Kısa zamanda yörenin Ataköy’ü olarak anılan bölgenin gözdesi oldu.

Batı Yıldızı Anaokulu, 2011 eylül ayında, Atakent’te 7000m² yeşil alan içinde 1500m² kapalı alana sahip, Özel Batı Yıldızı Atakent Anaokulu olarak hizmete sunmuştur. Soyak Olympia Kent, Avrupa Konutları 1-2-3, Güneş Park Evleri, Ihlamur Evleri, KA Green, Lale Şehir, Sun, Sinpaş, Divan Residence, Halkalı Toplu Konutlar gibi dev projelerin bulunduğu alanda kısa zamanda beğeni ve güven kazanmıştır.
Bahat Sağlık Grubu anaokulunun ilki 2008 yılında İkitelli’de Batı Yıldızı Kreşi ismiyle açıldı. Kısa zamanda Soyak Olympia Kent, Avrupa Konutları, Güneş Park Evleri, Ihlamur Evleri, KA Green, Lale Şehir, Sun, Sinpaş, Divan Residence, Halkalı Toplu Konutlar gibi dev projelerin ve modern yaşam alanlarının bulunduğu ve yörenin Ataköy’ü olarak anılan bölgenin gözdesi oldu.

 

Misyon

Rekabetçi ve sürdürülebilir kaliteli bir eğitimle çocuklarımızı onların iyi yetişmesinde rol oynayacak bilgi ve beceri ile donatarak, sektördeki tecrübemizi, gerek güler yüzlü eğitim anlayışımızla, gerekse etik değerlere sahip hizmet prensibimizle ülkemiz fertlerinin hizmetine sunmak.

Vizyon

Eğitim camiasında faaliyet gösteren diğer anaokullarına göre farklılıklarımızı ön plana çıkararak uluslararası kabul görmüş metotlarla ulusal değerlerimize bağlı olma prensibiyle, anaokulları arasında en ön saflarda yer alan bir kurum olmak.

İş etiği kurallarımız

Çocuklarımızın çağdaş bilimin gerekleriyle, Atatürk ilkeleri doğrultusunda, ulusal değerlere sahip çıkma bilinciyle, yeteneklerini keşfederek geleceğe hazırlarız.

Etkin bir şekilde, sadece yasal ve etik olan alanlarda çalışır, haksız ve ölçüsüz rekabetten kaçınırız. İnsana ve insani değerlere saygı duyar, güven odaklı hizmete inanır, değişime, yeniliğe ve yaratıcılığa önem veririz.

Bahat Grubu

Bahat Grubu; Gazi Osman Paşa Hastanesi (GOP), Batı Bahat Hospital, İkitelli, Bahat Hospital Sultangazi, Bahat Halk Hastanesi Beşyüzevler, Batı Polikliniği Küçükçekmece, Milenyum Farma, Bahat İnşaat, Batı Yıldızı Kreşi İkitelli, Batı Yıldızı Florya Anaokulu, gibi çeşitli sağlık, eğitim ve bazı ticari kuruluşları bünyesinde bulunduran bir şirketler topluluğudur.

 

Bahat grubu, kısa sürede sağlık sektörünün yanı sıra %100 öz sermayeye dayanan ekonomik gücü ile özellikle eğitim kurumları açmak dışında başka alanlarda da yatırımlarına devam etmektedir.

 

Batı Bahat Hospital A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş hekimi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op. Dr. Sayın Reşat Bahat aynı zamanda kısa adı OHSAD olan Özel Hastaneler Derneği’nin de Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

 

Batı Yıldızı Anaokulu kurucu ortağı olan Sayın Süleyman Bahat ve Reşat Bahat anaokulları stratejisi konusunda A ve A+ gruba yönelik çalışmaların koordinasyonunu ve operasyonunu birlikte yürütmekteler.

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
• 3-6 yaş grubunda deneyimli,
• Aktif,enerjik ve çocuklarla iletişimi güçlü,
• Prezantabl,Dış görünümüne özen gösteren,

• Tam zamanlı çalışabilecek,
• Çalışma prensiplerine sadık,
• Kurumsal çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
• İletişim becerileri yüksek,
• Kurumumuzun misyonunu taşıyabilecek, okul öncesi öğretmeni aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Yelken Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
2.04.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL BATI YILDIZI ATAKENT ANAOKULU

Halkalı da eğitim veren bir anaokuluyuz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları