Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Sorumlusu

İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.09.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

PELENKOĞLU Grup şirketimizin İstanbul, Çekmeköy- Ekşioğlu mahallesinde “Yapı Malzemeleri” Deposunda; Depo Sorumlusu olarak istihdam edilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

·       En az lise mezunu

·       Depo yönetimi, stok yönetimi konusunda deneyimli

·       Office programlarını etkin kullanabilen

·       İletişim, planlama, sonuçlandırma ve raporlama becerileri gelişmiş

·       Ekip yönetimi, ekip çalışması ve işbirliğine yatkın

·       İrsaliye kesimi yapabilen, stok kontrolü ve sayım konusunda dikkatli ve düzenli kayıt tutabilecek

·       Ürün giriş çıkışı ve sevkiyat konusunda her türlü sorumluluğu alabilecek ve disiplinli çalışacak

·       Evrak dosyalama konusunda düzenli, gelen belgeleri ilgili departmanlara yönlendirebilecek

·       Askerliğini tamamlamış

·       Aktif araç kullanabilen

·       Detaylar konusunda dikkatli ve iletişim becerileri güçlü

·       Anadolu yakasında ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
SİMERKOM ELEKTRONİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
PRUVA TURZ.GIDA İTH.İHR.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
Çakıroğlu Grup
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
ULUSLARARASI MAVİ HİLAL İNSANİ YARDIM VE KALKINMA VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DAYNE SAGLIK URUNLERI LTD. STI.
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PELENKOĞLU

1966 yılında İbrahim Pelenkoğlu tarafından Şahıs firması olarak kurulan  firmamız ticari hayata nakliye işleri  yaparak başlamıştır. 1975 yılında nakliye işlerine ek olarak aldığı Bartın Çimento bölge bayiliği ile ilk bayi yapılanmalarının temeli atılmıştır. Büyümeye devam eden firmamız 1974 yılında Karabük ilinde HABAŞ SINAİ GAZLAR TÜP DOLUM TESİSLERİNİ bünyesine katmıştır. 1988 yılında PELENKOĞLU NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak tüzelliğe kavuşmuştur.
 
1988 yılında Karabük ilinde BP AKARYAKIT İSTASYONU faaliyete geçmiştir.1993 yılında  ANKARA 'da ilk depomuz faaliyete girmiştir. 1995 yılında Karabük ilinde ikinci depomuz faaliyete girmiştir. Daha sonra 1996 yılında Bartın ilinde üçüncü deposu 4000m2 kapalı 10.000 m2 açık alanı  ile faaliyete geçmiş ve ürün çeşitliliğini artırarak devam etmiştir. 2000 yılında PELENKOGLU HAZIR BETON  ŞİRKETİ kurulmuştur ve Çaycuma Hazır Beton tesisinde üretim başlamıştır. 2005 yılında PELENKOĞLU DORUK BETON KİREMİT ile beton kiremit üretimi alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır. 2004 yılında Zonguldak ilinde PELENKOGLU HAZIR BETON  Tesis kurulmuştur ve Zonguldak Hazır Beton tesisinde üretim başlamıştır.
 
2005 yılında Bartın ilin de de PELENKOGLU HAZIR BETON tesisi kurarak Hazır Beton alanındaki tesis sayısı arttırılmıştır. 2008 yılında PELENKOĞLU MADENCİLİK ŞİRKETİ kurulmuş ve bu alanda da faaliyete geçilmiştir. 2010 yılında PELENKOĞLU DEMİR ÇELİK ŞİRKETİ kurulmuştur. 2010 yılında PELENKOĞLU PETROL SINAİ VE TIBBİ GAZLAR kurulmuştur. 2011 yılında Zonguldak/Gökçebey PELENKOGLU HAZIR BETON tesisi kurulmuştur. 2012 yılında Zonguldak/Gökçebey'de 1600m2 kapalı 5000m2 açık alan ile dördüncü depo kurulmuştur. 2012 yılında PELENKOĞLU ARABACI MADENCİLİK ile madencilik alanında ikinci şirketimiz de faaliyete girmiştir.
 
2013 yılında Zonguldak/Merkez'de iki farklı bölgede toplam 850 m2 kapalı alanı ile beşinci ve altıncı depolar kurulmuştur.2014 yılında Yurt Yapım faaliyetleri başlamıştır.  2015 yılında NORTHDOOR HOTEL AMASRA'da turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. 2016 yılında PELENKOĞLU NAKLİYAT şirketinin İSTANBUL şubesi faaliyete geçmiştir.

2016 yılında bünyemizde faaliyet göstermeye başlayan , PELENKOĞLU YÜN  firması,  Türkiye yün pazarında faaliyet gösteren bir dış ticaret firmasıdır. Ülkemizde önemli ve nadir bir alan olan koyun yünü pazarını koruyan, geliştirmeye ve büyütmeye çalışan firmamız, ülkemizin yün ihracatını artırmaya dönük çalışmaları ile bölgemize de ekonomik katkı sağlama çabasındadır. Müşterilerimize kaliteli yün sağlayarak dünya pazarında Türk yününü üst düzeylere taşımaktadır.

Farklı bölgelerden deneyimli uzman personelimiz tarafından toplanan ve farklı tiplerden oluşan ham yün, fabrikamızda profesyonel ekibimiz tarafından tasnif edilmekteve işlenmektedir. Yünler, ANDAR marka yıkama sistemiyle yıkanarak, balyalar halinde müşterilerimizin talebine bağlı olarak ihracata hazır hale getirilmektedir. 
 
PELENKOĞLU ŞİRKETLER GRUBU bünyesinde 500'e yakın kişiyi istihdam eden 150'den fazla araç filosu ve 15'ten fazla iş makinası bulunan bir firmadır. Çevresine saygılı, müşteri memnuniyetine önem veren, prensipli, güvenilir bir firma olan PELENKOĞLU ŞİRKETLER GRUBU  her geçen gün yatırımlarına devam etmektedir.

Pelenkoğlu Şirketler Grubunun Faaliyet Alanları;
-       İnşaat Malzemeleri Satışı
-       Yün
-       Hazır Beton Üretimi
-       Beton Kiremit  Üretimi
-       Turizm
-       Konaklama
-       Madencilik
-       Grup İçi Nakliye
-       Sınai gazlar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları