Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Wordpress Developer - Fulltime&Parttime

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy
  • 24.12.2018
  • 20 - 50

İş Tanımı

We’re seeking a Part-Time Entry-Level Developer with 1–2 years of experience for our software development company located in Moda, Kadıköy, Istanbul.

Aranan Nitelikler

Requirements

Experience building WordPress sites from scratchUnderstanding of web development life-cycleAbility to hand code HTML, CSS, JS and PHPUse JavaScript to perform AJAX calls and integrate with back-end and third party systemsGood communication skills in English

Responsibility

Development of WordPress sites using Elementor builderDay to day development tasksClient supportHTML/CSS/JS/PHP codingDevelopment of WordPress plugins

Bonus Points:

Experience with ElementorExperience with WooCommerceExperience with Adobe Photoshop

If interested, please share the following:

Salary expectations

Availability

Resume and/or detailed LinkedIn profile

Portfolio (if available)

Important notes:

The position suits also students

On-site work is required

Remote management

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
Eğitim ve Gelecek Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Eğitim ve Gelecek Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Prospective

ProSpective Apps mobil odaklı yazılım firmasıdır.

Misyon

- ProSpective Apps çözüm ortaklarına maliyet azaltıcı ve kazanç arttırıcı teknoloji çözümleri sunar.

- ProSpective Apps iyi analiz edilmiş, iyi kurgulanmış, risklerden arındırılmış, tatmin edici bir proje yönetim sürecini ve sonucunu hedefler. Bu süreçte tüm Dünya trendlerini takip eder, edindiği tecrübeyi ve know-how bilgisini çözüm ortaklarıyla paylaşır. Bu tekniklerin uygulamasında mentorluk eder.

- ProSpective Apps sunduğu çözümlerde profesyonel bakış açısını projeye aktarır. Proje süresi boyunca çözüm ortağına mentorluk eder. Sunduğu fikir ve öneriler ile tecrübesini ve uzmanlığını çözüm ortağına, üretim yönetim sürecine ve ürüne aktarır.

- ProSpective Apps sunduğu çözümde asgari faydanın sağlanması için reklam, sosyal medya yönetimi gibi son kullanıcıya yönelik tanıtım çalışmalarında destek olur ve gerekirse işi üstlenir.

- ProSpective Apps yeni yazılım teknolojilerini sürekli takip edip, bu teknolojileri en fazla 3 ay gecikme ile uygulayabilme yetkinliğine sahip olmayı ve bu know-how bilgisini müşterilerine sunmayı ilke olarak benimsemiştir.

Vizyon

- ProSpective Apps kısa vadede yurt içinde lider mobil ve creatif çözümler üreten yazılım şirketi olmayı hedeflemektedir.

- Orta vadede yapay zeka destekli sürüş asistanı ve otonom sürüş kiti konuları başta olmak üzere hayatı kolaylaştırıcı çözümler üretmeyi planlamaktadır.

- Orta vade planında yurt dışına yazılım ihraç ederek ülkenin katma-değerli ürün ihracatında pay sahibi olmak da vardır.

- Uzun vadede ise teknoloji ihracatına odaklanmış bir birlik kurup, Türkiye 'yi Dünya çapında teknoloji üretim üssü olarak konumlandırmak vardır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları