Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Personeli

Adana
  • 11.10.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Royal Güvenlik firmamız Elektronik Güvenlik Sektöründe 20 Yıllık tecrübesi ile Çukurova ve İç Anadolu Bölgelerinde geniş ürün yelpazesi, Toptan Satış-Mağazacılık anlayışı ve uzun süredir birlikte çalıştığı bayii ağı ile faaliyetine devam etmektedir.

Firmamızın Adana da ve Ankara da 2 adet Toptan Satış Mağazası bulunmaktadır.

Royal Güvenlik , sektörde Yangın Algılama ,Hırsız Alarm,Kamera(CCTV) ..vb Güvenlik ve Zayıf Akım Sistemi ürünlerinde bir çok markanın bölgelerinde  ara toptancılığını , ürün satışını ve sattıkları ürünlerin arıza tespit,geri teknik destek ve devreye alma hizmetlerini vermektedir.

Bu departmanda çalışacak takım arkadaşımız dan ; portföyümüzde ve mağazamızda satışa sunduğumuz elektronik güvenlik ile alakalı ürünlerin arıza tespiti ,bayiye uzaktan veya yerinde devreye alma ve montaj konularında destek, ürünler hakkında gelen teknik sorulara cevap verebilme , bayilerimizin müşterilerinin sorunlarına ve beklentilerine destek olabilme , ürünlerin teknik güncellenmelerinin yapılması , satış departmanına ürünler hakkında bilgi verebilmesi , gelişen sektör hakkında takipçi olup yenilikleri firmamızın ilgili birimlerine aktarabilme ve teknik konularda firmamızın beklentilerine cevap verebilme hizmetlerini beklemekteyiz.


Firmamız müşteri memnuniyetine , kalıcı müşteri anlayışına , satış sonrası hizmet ve destek konularına oldukça önem verdiğinden , bu anlayışımıza uygun , yukarıdaki belirttiğimiz görevleri yerine getirebileceğine inanan,Adana Mağaza Teknik Servis departmanımızda çalışacak BAY Eleman aramaktayız.


Aranan Nitelikler

* Elektronik Güvenlik Sistemleri (YANGIN-KAMERA-ALARM-SESLENDİRME-DATA SİSTEMLERİ..vs gibi ) ürünlerinin
   montajı,servisi  ve desteği konularında deneyimli olan (tercihen)
* Sektörel tecrübesi bulunan
* İlgili Okulların Bilgisayar ,Elektrik veya Elektronik Bölümlerinden Mezun
* Kablolama, tesisat ve montaj  konularında bilgisi ve deneyimli olan
* Bilgisayar ve Data Sistemleri bilgisine sahip
* Askerlik görevini yerine getirmiş
* 20-40 yaş arası olan
* Adana'da ikamet eden
* Çalışmaya her hangi bir sağlık engeli bulunmayan
* Seyehate engeli olmayan
* Teknik anlamda kendini sürekli yenileyen ve geliştiren
* Sorumluluk alabilecek
* Aktif sürücü belgesine sahip olan(B)

BAY Teknik servis personeli arıyoruz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Adana - Yüreğir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Adana - Yüreğir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Adana
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FATİH SELÇUK GRUP TURKCELL SUPERONLİNE
Adana - Seyhan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ROYAL ELEKTRONİK GÜVENLİK VE ZAYIF AKIM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

Royal Güvenlik Elektronik ve Zayıf Akım Tekn.Anonim Şirketi,2000 yılında faaliyetine Adana'da başlamış olup, Zayıf Akım , Güvenlik Sistemleri ve Bina Otomasyonları konularında geniş bir müşteri portföyüne sahip olmayı başarmıştır.Bölgede oluşturulmuş , oluşturmakta olduğu alt bayiilikleri ile gün geçtikçe genişleyen bir halkaya sahip olmaktadır.Royal Güvenlik alt bayiilerine , destek verdiği çözüm ortaklarına ,toptan malzeme satışı,proje ve teknik destek hizmetleriyle sektörün en iyisi olmayı hedeflemiştir. Kalıcı olabilmenin koşulunu '' Önce Güven '' olduğunu çok iyi bilen Royal , bunu kendine slogan yapmıştır. 

Royal , 2006 yılında Ankara Toptan Satış Mağazasını açması ile gelişimine hız vermiş ve daha geniş bölgelerdeki firmalara dağıtımını ve satışını yaptığı zayıf akım sistemleri,tüm elektronik güvenlik ve bina otomasyon ürünlerini ulaştırabilme imkanına kavuşmuş olup , adını Türkiye pazarında daha fazla duyurmaya başlamıştır. Royal Güvenlik Türkiye nin en büyük Yangın Algılama Sistemleri üretici ve ithalatçısı olan ELEKS ve TELETEK YANGIN firmasının İç Anadolu Bölge Distribütörlüğünü Ankara EMEK de bulunan mağazasında yürütmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları