Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Uzmanı- Fabrika

Tekirdağ
  • 25.09.2006
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Silivri'de üretim yapmakta olan Fabrika'mızda görev alacak

Aranan Nitelikler

- Üniversite mezunu,

- Satınalma konusunda deneyimli,

- Çok iyi dercede bilgisayar kullanabilen,

- Etkin raporlama becerisine sahip,

- Askerliğini yapmış,

- Güçlü iletişim becerilerine sahip,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Diyarbakır
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASAF OKULLARI
Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Marlen Hotel
İzmir
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

Sanovel İlaç A.Ş

Sanovel'in temeli 1982 yılında Adilna İlaç Sanayi A.Ş.'nin Ecz. Erol TOKSÖZ tarafından devir alınması ile atılmıştır. Başarılı geçen bir dönemin ardından Sanovel, 1983 tarihinde kurulmuştur.

Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulmuş olan Sanovel, geniş vizyonlu yönetimi, yüksek hedefleri ve dinamik yapısı ile hızlı yükselişini sürdürmüş ve geçen süreç içerisinde Türk ilaç sanayinde yer alan 160 ilaç şirketi arasında 74. sıradan 9. sıraya yükselmiştir.

Sanovel halihazırda farklı formlarıyla birlikte 90 adet beşeri ilaç ve 25 adet veteriner ilaç üretmekte ve pazarlamaktadır. Bu ürünler tek tek incelendiğinde, çoğunun kendi kategorilerinde en üst sıralarda yer aldığı görülmektedir.

Dünyadaki gelişmeleri yakından izleyen Sanovel üretim, kalite kontrol, kalite güvence ve Ar-Ge yatırımlarına büyük önem vermektedir. Sanovel ilaç fabrikası, halen WHO'nun (Dünya Sağlık Örgütü) cGMP ve GLP (İyi Üretim ve Laboratuar Uygulamaları) kurallarına bağlı olarak, en ileri teknolojiler ve en son kalite kontrol standartları ile üretim yapmaktadır.

Yukarıda sözü edilen hızlı büyümenin kaçınılmaz bir sonucu olarak, Sanovel sahibi olduğu 120.000 metrekare'lik arazi üzerine 35.000 metrekare kapalı alana sahip yeni fabrika inşasının temelini 3 Kasım 2001'de Silivri Çantaköy'de atmıştır. Avrupa'nın en büyük ve gelişmiş üretim tesislerinden biri olan bu fabrika tamamlanmış ve Mart 2006 tarihinden itibaren cGMP kurallarına uygun olarak üretime başlamıştır.

Dünyada ikinci kalitesinden sözedilemeyecek tek ürün olan ilaca ve bunun yanı sıra insan sağlığına büyük önem veren Sanovel portföyündeki ürünlerini çağdaş tedavi prensiplerine uygun olarak seçmekte ve sürekli olarak güncelleştirerek genişletmektedir.

Sanovel, vizyonunda belirlediği hedeflere ulaşma yolunda kaliteyi bir yaşam biçimi haline getiren, çevreye saygı bilinci ile faaliyetlerini sürdüren, değişime açık, güvenilir, tıbbi etiği ön planda tutarak insan sağlığına katkıda bulunmayı temel amaç edinen bir anlayışı misyon olarak benimsemiştir.

Sanovel, hem yüksek teknolojik alt yapısı hem de Toksöz Holding çatışı altında (dağıtım kanalında faaliyette bulunan ecza depolarıyla birlikte) 2400'ü aşan yetişmiş nitelikli insan potansiyeline sahip bir kuruluş olarak sektörün ön sıralarındaki yerini almaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları