Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye
  • 30.12.2019
  • 200 - 500

İş Tanımı

40 yılı aşkın deneyimli tasarımcılarımızla beraber, özel üretim hatları dizaynın da çalışacak, istasyonlar bazında bir tezgâh tasarımını sahada kuruluncaya kadar devam ettirebilecek ve takip edecek, ENDUSTRI 4.0, İş güvenliği, konularını göz önünde bulundurarak tasarım yapabilen, ayrıca yapmış olduğu tasarımları kullanmış olduğu programlarda simülasyonlarını yapıp, talaşlı imalat sürecini düşünüp en basit yöntemlerle tasarım yapılabilecek, bir önceki ve bir sonraki istasyonlardaki layout konumlamalarını göz önünde bulunduracak, takım anlayışıyla bütün projenin de sorumluluğunu paylaşacak ' SORGULAYAN,DÜŞÜNEN, İLETİŞİM KURAN, RİSK ALAN, BİLGİLİ,İLKEKLİ,DUYARLI, AÇIK GÖRÜŞLÜ, DENGELİ, DÖNÜŞÜMLÜ DÜŞÜNEN arkadaşlar aramaktayız. Yurt disi seyahate engeli olmayan.

Aranan Nitelikler

Makine Tasarımcısı

Erkek adaylar tercih edilecektir. Disiplinli, takım çalışmasına uygun, sahada bizzat bulunacak, yaptığı tasarımların her noktasında sahada kontrol ve üretimlerini takip edecek, çalışmaktan yılmayan, Kariyer hedefleri olan, her an bilgilerin güncel tutan, SORGULAYAN,DÜŞÜNEN, İLETİŞİM KURAN, RİSK ALAN, BİLGİLİ,İLKEKLİ,DUYARLI, AÇIK GÖRÜŞLÜ, DENGELİ, DÖNÜŞÜMLÜ DÜŞÜNEN, takım arkadaşlarını aramaktayız. Yurt disi seyahate engeli olmayan.

Öğrenim durumu: 4 yıllık Makine mühendisliği, Mekatronik Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş. Deneyimli veya yetiştirilmek üzere.

Askerlik: Erkek adaylar için Askerlik ile bağlantısı kalmamış veya tamamlanmış,

Ehliyet: B sınıfı veya üzeri

Seyahat Durumu: Yurt dışı ve Yurt İçi seyahatlerde engeli olmayan. Pasaportu olan. Schengen Vizesi olan. Yurt dışına çıkmada herhangi bir problemi olmayan

Dil Bilgisi:  İyi derece İngilizce okum, yazma, konuşma becerileri olan

3D Tasarım Program Bilgisi: İyi derece 3D teknik tasarım programı kullanabilen. Motion veya buna benzer uygulamaları kullanarak Yapılmış olan 3D tasarımları çalıştırıp, simülasyonu yapabilecek yeteneğe sahip olan adaylar.

Program Bilgisi: İyi derecede EXCELL programını kullanabilen, Powerpoint, Word programlarına hakim

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Dün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
18.02.2024
BAŞVUR
Bilyapı İnşaat A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilyapı İnşaat A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
26.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR