Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CEP TELEFONU ONARIM TEKNİSYENİ

İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.09.2018
  • 500 - 1000

İş Tanımı

Anadolu yakasında  hizmet verdiğimiz markaların standart ve beklentileri çerçevesinde hızlı ve kaliteli şekilde cep telefonu onarımı yapacak TEKNİSYEN arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının Elektronik, Mekatronik, Elektronik Haberleşme veya Telekomünikasyon Bölümlerinden Mezuniyet
- Ekip çalışmasına uygunluk
- Tercihen tamir ve / veya lehimleme tecrübesi
- İletişim becerileri ve insan ilişkilerini iyi yönetebilme
- Tercihen Anadolu yakasında ikamet etmesi

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
SİLTAŞ SİLİS KUMLARI SAN. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ATG HOTELS
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
UĞUR OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TELESERVICE INTERNATIONAL TELEFON ONARIM ve TİC. LTD. Şti

arvato teleservice elektronik sektöründe mobil telefonlara ve diğer sektörel ürünlerin farklı markalarına aynı yapı içersinde, teknik destek veren Almanya orjinli bir teknik servis organizasyonudur.

arvato teleservice, servis sağlayıcılar ve üreticilerden bağımsız olarak çalışır. Cep telefonu satmaz ancak profesyonel lisans anlaşmalarıyla bu iki grup ile ilişkisi vardır.

Teleservice Telecenter Esbjerg olarak ilk 1985 de Danimarka'da kuruldu.Telsiz ve NMT hücreli telefonlara teknik servis hizmeti vermek amacıyla faaliyetlerine başladı.Cep telefonu sektöründeki gelişmelerden kısa bir süre sonra katlanarak artan teknik servis ihtiyacı Teleservice’i bu alana yoğunlaşmaya zorladı.1992 de Telecenter Esbjerg; Nokia tarafından garantili onarım teknik servisi olarak yetkilendirildi ve daha sonra Ericsson, Motorola, Panasonic ve Bosch (Dancall) gibi çeşitli önde gelen markalara hizmet vermeye başladı.

• Şirket 1995 de Telecenter Esbjerg ve Teleservice Esbjerg A/S olarak satış ve servis alanlarında ayrı ayrı faaliyet göstermek üzere iki firmaya dönüştü.

• Teleservice bir yıl sonra 1996 da Danimarka Odense ve Kopenhag ofislerini faaliyete geçirdi.

• Teleservice 1997 de Aalborg ofisinin açılışını yaptı.

• Teleservice 1997 Danimarka dışındaki ilk ofisi olan Almanya Flensburg ofisini açtı ve bunu Berlin, Düseldorf, Essen, Trier ofisleri izledi.

Teleservice günümüze kadar Avusturya Viyana, İsviçre Oberageri ve Portekiz de Lizbon, Porto ofislerini açarak genişledi. 2002 de İspanya ve Yunanistan ofislerinin kuruluş çalışmaları tamamlandı .

2003 yılı başlarında Daangard Telecom, Teleservice Danimarka’nın paylarını satın aldı.

2005 yılı temmuz ayında Arvato, Teleservice grubunu devraldı. Şu an arvato teleservice tamamen arvato/Bertelsmann şirketler grubuna aittir.

2001 başında teleservice Istanbul ofisinin temelleri Altunizade semtinde atıldı ve bir sene gibi kısa bir süre sonra da Ankara bölge ofisini açıldı. 2004 yılı içerisinde yapısına İzmir ve Diyarbakır ‘ı da ekleyen teleservice, 2007 yılı Mart ayı içersinde Maltepe’de merkez servis noktası açarak bugün Türkiye de 8 servis noktası ile sahip olduğu bayii ve son kullanıcı portfoyüne sektördeki en kaliteli ve hızlı servisi vermektedir. Şirketimizin diğer yetkili teknik servis noktaları Istanbul - Ataşehir, Antalya, Samsun ve Erzurum’dadır.

Talep gören pazardaki, güçlü iş konsepti ve esnekliğinden dolayı arvato teleservice bugün 12 ülkede, 1000’den fazla personelin çalıştığı, 15’den fazla servisle hizmet vermektedir.

arvato teleservice müşterilerinin ihtiyacı olan fonksiyonel iletişim cihazlarının satış sonrası hak ettikleri yüksek kaliteli hizmeti, dünya standartlarında ve yüksek sorumluluk duygusuyla vermektedir. arvato teleservice müşterilerine teknolojinin sağladığı en iyi ekipman ve orijinal yedek parça desteği ile birinci sınıf servis hizmetini sağlamaktadır.

arvato teleservice bugün iş ortaklarına ve bayiilkerine şirket içi eğitim programları, kurye ve kargo hizmetlerinin ücretsiz olarak sağlayarak pazardaki katma değerini hissettirmektedir.

 

www.teleservice.com.tr

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları